Blckbx

blckbx today: USA aan de Oekraïense grens | Artsen geïntimideerd door VWS | Rechtszaak ivermectine

Maandag 24 oktober 2022
– Aanstaande woensdag doet de rechter een uitspraak in de spraakmakende zaak van huisarts Jan Vingerhoets tegen de Inspectie. Vingerhoets wil af van de hoge boetes die worden opgelegd bij vroegbehandeling met ivermectine, een off label medicijn tegen covid-19 dat in 2015 nog de nobelprijs won vanwege de lage hoeveelheid aan bijwerkingen. Programma maker Flavio Pasquino praat ons bij.

– Nog meer medicijnen nieuws want WOB-documenten hebben blootgelegd dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd tijdens de corona-crisis, intimiderend te werk ging tegen artsen die vroegbehandeling wilden toepassen bij op patiënten covid-19. Medisch ethicus Dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman dook in de documenten en geeft ons een WOB-gate update.

– Er wordt geschiedenis geschreven in Roemenië. Want het is voor het eerst sinds de 2de wereldoorlog dat de Amerikaanse 101 Airborn Division – een elite eenheid – weer in actie is op Europees grondgebied zijn. Zijn we dichtbij militair ingrijpen van de Amerikanen in het Oekraïne conflict? En hoe serieus moeten we de nucleaire dreiging nemen? Daan de Wit heeft de ontwikkelingen geanalyseerd en geeft een update.

Desk: Medisch ethicus Wendy Mittemeijer-Ooteman, onderzoeksjournalist Daan de Wit & hoofdredacteur Flavio Pasquino
Presentatie: Sanae Orchi

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 661 times, 1 visits today)