Over/contact

In de huidige tijd is censuur eerder regel dan uitzondering. Vooral de kwalitatief zeer goede “alternatieve” media heeft hier goed last van. Wij spreken overigens liever over de Nieuwe Media. Zij leveren hoogwaardige informatie die altijd beschikbaar en openbaar moet zijn. Door de censuur van tegenwoordig op de verschillende videoplatforms, worden video’s op verschillende platforms of eigen websites geplaatst, waardoor het overzicht verdwijnt. Wij van Het Andere Nieuws willen daar iets aan doen! Wij verzamelen de video’s van de verschillende Nieuwe Media en plaatsen die op Het Andere Nieuws, zodat je zelf niet hoeft te gaan zoeken en dus niets mist! De video’s staan op onze eigen beveiligde servers en kunnen dus niet verwijderd worden. Zo is Het Andere Nieuws de startpagina van de nieuwe media.

Het Andere Nieuws is onderdeel van Vriendenplek.nl, hét censuurvrije social media alternatief! Ook onderdeel van Vriendenplek zijn: deeljevideos, deeljenieuws, jefotosdelen en blogging4fun.

Wij van Het Andere Nieuws zijn altijd op zoek naar goede video’s en documentaires. Nederlandstalig of Nederlands ondertiteld. Heb jij zelf een goede video gemaakt of weet je een video waarvan jij denkt dat ie geplaatst moet worden op onze beveiligde servers? Tip of contact ons dan! Vanzelfsprekend is anonimiteit gegarandeerd!

Lees ons statement: https://hetanderenieuws.nl/het-andere-nieuws-statement/

Contact & tips:

    (Visited 12.188 times, 3 visits today)