Compleetdenkers

Compleetdenkers – Het spreekuur – deel 1

Het wordt een hete zomer. Op deze langste dag van het jaar en tevens het begin van de zomer lanceren we met Compleetdenkers onze nieuwe reeks: Het Spreekuur. In deze reeks laten we elke aflevering opnieuw één of meerdere dokters aan het woord die niet meegaan in het narratief dat de afgelopen periode door zowel de politiek als de media naar voren werd gebracht. Dit gaan we de hele zomer blijven doen met de bedoeling om tegen de herfst genoeg mensen te doen inzien dat wat we de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt nefast was voor ons allemaal. Door hun verhaal te delen, hopen zowel deze moedige artsen als wij dat onze beleidsmakers beseffen welke menselijke, deontologische én wetenschappelijke fouten er gemaakt zijn. We blijven ijveren voor eindelijk een écht debat en hopen dat kritische stemmen niet langer worden weggezet als marginaal of extremistisch. België verdient de waarheid en als de reguliere media die niet brengt, doen wij het graag in hun plaats. In onze eerste aflevering kan u horen dat de vogels op de achtergrond heel enthousiast waren. Elk vogeltje zingt dan ook zoals het gebekt is. Verspreiden jullie onze afleveringen massaal mee opdat we er echt een hete zomer van maken en we komende herfst wel terug normaal kunnen leven?

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.487 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Compleetdenkers – Het spreekuur – deel 1
 1. De mens heeft zijn nageslacht volledig uit handen gegeven aan onvoorstelbaar misdadige wetenschappen en politici, maar ook zichzelf.
  Waar politici schreeuwen dat de wereld overbevolkt is en tegen een enorme prijs toch kunstmatig geproduceerde kinderen aanbiedt, bent u als doorgewinterde consument niet in staat te begrijpen dat het hele IVF gebeuren één groot afschuwelijk experiment is.
  Een experiment dat leid tot de vordering uw lichaam en psyche hetgeen nu al goeddeels het geval is en gevolgd zal worden door het vorderen van uw woning.
  Zo wreekt zich uw nalatigheid en tolerantie met de ontwaarding van uw eigen bestaan onder leiding van massamedia en politici.
  U wordt misleid door het zogenaamde ANDERE NIEUWS dat de enorme beerput die het fundament van de Great Reset is, behouden wil.
  Het ANDERE NIEUWS is in het leven geroepen om de ‘wakkere’ geesten op het internet te vangen en weg te houden van zogenaamde zwangerschapsafbreking.
  Een wet die de naam draagt van het GEVOLG van van wat ze werkelijk BEOOGD.
  Als de machthebbers tolereren dat u in 50 jaar tijd anderhalf miljard ongeborenen naar de slachtbank breng louter omwille hun populariteit dan zijn ze tot alles in staat.

 2. Beste Anatole Sala,

  Inmiddels heb je bijna twintig reacties geplaatst waar je Het Andere Nieuws beticht . Hier even een stukje uit je laatste reactie ( zie: https://hetanderenieuws.nl/compleetdenkers-het-spreekuur-deel-1/ ) . “U wordt misleid door het zogenaamde ANDERE NIEUWS dat de enorme beerput die het fundament van de Great Reset is, behouden wil.
  Het ANDERE NIEUWS is in het leven geroepen om de ‘wakkere’ geesten op het internet te vangen en weg te houden van zogenaamde zwangerschapsafbreking.
  Een wet die de naam draagt van het GEVOLG van van wat ze werkelijk BEOOGD.
  Als de machthebbers tolereren dat u in 50 jaar tijd anderhalf miljard ongeborenen naar de slachtbank breng louter omwille hun populariteit dan zijn ze tot alles in staat”.

  Graag doen wij je een voorstel, éénmalig en bij hoge uitzondering. Dit is het voorstel:

  Je schrijft een compleet artikel in deugdelijk Nederlands, waarin aan bod komt, waar het vandaan komt dat wij (Het Andere Nieuws) het fundament zijn van de The Great Reset en hoe we dat behouden willen.

  Hoe wij (Het Andere Nieuws) in het leven geroepen zijn om de “wakkere” geesten op het internet weg te houden van de zwangerschapsafbreking.

  Je schrijft een artikel over deze zwangerschapsafbrekingen, onderbouwd dit mede met een video (we zijn een videoverzamelsite tenslotte!

  En als laatste toon je aan wat en hoe ons verdienmodel eruit ziet, bijvoorbeeld een link naar een donatieknop en/of de advertenties die op de site staan.
  Mocht je dit allemaal lukken in beeld, woord en detail, zullen wij je artikel plaatsen, onvoorwaardelijk!
  Graag zien we je artikel tegemoet, zullen we zeggen binnen een weekje? Hier staat ons contactadres:
  https://hetanderenieuws.nl/over-contact/

  MarcB!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *