Overige

Covid… Da’s lachen… (Opdat we nooit vergeten) – Nederlands ondertiteld

Wijsheid lijkt inderdaad met de jaren te komen, als je tenminste kunt beschikken over goede informatie. Wat het enige doel is van dit kanaal, informatie aanbieden die mij iets zegt, waarvan ik meen dat het belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen zien wat ik zie, en uiteindelijk betere beslissingen in hun leven gaan nemen, andere politieke keuzen, als er al wat te kiezen valt…

Ik kon vroeger niet wachten tot het zondag was en een nieuwe aflevering beschikbaar was van het sinds jaar en dag toonaangevende comedyprogramma Saturday Night Live, zoals de naam al zegt live uitgezonden vanuit een studio in New York Stad.
Tot ik er langzaam achterkwam wat de werkelijke aard van dit programma (=iets dat programmeert…) was. Tientallen miljoenen Amerikanen worden al decennia lang gestuurd in gewenste richtingen door het toepassen van programmering, vermomd als onschuldig vermaak. Een wolf in schaapskleren.

Een paar weken terug hadden ze een sketch over “corona,” weet je nog, die levensgevaarlijke ziekte? Opnieuw blijkt het korte geheugen van de massa.

Vergeet de wereldwijde economische schade, banenverlies, het teloorgaan van honderdduizenden, zo niet miljoenen kleine bedrijven, de massale psychologische schade, vooral onder de jongste generaties, het ontnemen van vrijheden en burgerrechten, de vele biljoenen die werden bijgedrukt voor “steunpakketten” en “extra maatregelen,” met wereldwijd enorme inflatie tot gevolg, het splijten van gezinnen en families langs lijnen van al dan niet beter geïnformeerden, de schoolsluitingen, met leerachterstanden tot gevolg, vaak bij al kwetsbare kinderen, het brute politiegeweld tegen vreedzame demonstranten, de “Romeo’s” die zich onder demonstranten begaven om zogenaamd agressie te vertonen tegen politie zodat die waren “gerechtvaardigd” om buitensporig geweld te gebruiken tegen vreedzame betogers die beschikten over betere informatie dan het officiële vertelsel en derhalve een andere mening waren toegedaan over “het levensgevaarlijke virus,” het sluiten van openbare gelegenheden, behalve supermarkten en bouwmarkten, want blijkbaar kon je daar geen “corona” oplopen, verstoring van productie en aanvoerlijnen, die nu uitmonden in tekorten in elk denkbare sector, de censuur van de dapperen die op basis van andere informatie een ander geluid lieten horen, met het grote risico op reputatievernietiging, de nutteloze avondklok, de nutteloze mondkapjes, de nutteloze sociale uitsluiting van hen die andere keuzen maakten middels een corona-ausweiss, de vaccinatieleugens, de vaccinatieschade, de vaccinatiedoden en gewonden, en al die honderden dingen die zijn gebeurd die me nu niet één twee drie te binnen schieten.

Lachen, man!

Opdat we nooit vergeten.

Wederom diepe dank aan Erick van Dijk voor het vertaalwerk!

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.636 times, 1 visits today)