Overige

Docu: Wetenschap te huur

Science for Hire neemt ons mee op een reis door de meest kritieke wetenschappelijke kwesties die rechtstreeks van invloed zijn op onze gezondheid en ons welzijn, en werpt een licht op de verborgen geheimen van het wetenschappelijke, farmaceutische en militaire industriële complex. Na een lange geschiedenis van systemische corruptie in medische organisaties en scholen, wetenschappelijke publicaties en federale regelgevende instanties, betreden we een wereld waar pseudo-wetenschap en misinformatie heersen.

Miljarden dollars worden uitgegeven om de loyaliteit van gekozen functionarissen en de media te manipuleren en te kopen. Zij die zich uitspreken tegen de corruptiecultuur van de moderne wetenschap riskeren de vernietiging van hun carrière. Regeringen werken nauw samen met de farmaceutische ambities om een ongereguleerd mondiaal regime op te zetten, een “Great Reset”, dat zal dicteren wat we mogen eten, welke medische ingrepen zijn toegestaan en verboden, en de beloningen en straffen die onze keuzes wettelijk vastleggen.

Science for Hire beschrijft een gebroken systeem en biedt keiharde oplossingen om een oproep te doen om aandacht te schenken aan de realiteit waarmee de mensheid vandaag wordt geconfronteerd.

Producent
Gary Null Ph.D.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 524 times, 1 visits today)