14 thoughts on “Duitse politica Andrea Haberl: Merkel stelt deelstaten buiten werking en grijpt de absolute macht – Nederlands ondertiteld
  1. Eigen schuld, ze hadden dat monster al lang moeten neerknallen! Al die betogers overal zijn dombo losers al twee jaar straks, het zal hun eigen ondergang worden, hun lafheid van fascisten aan de macht te laten zitten!

  2. ook merkel zal zich moeten onderwerpen aan de EU-wetten, zoals u. von der l. recent openlijk verklaarde: en de wet die ze wil laten aannemen komende vrijdag, is onderworpen aan de EU-wetten die door/in IEDER EU-land gehoorzaamd moeten worden

  3. u had moeten vermelden dat het een oud bericht was: dus dat er GEEN wet op 12-11 wordt aangenomen als genoemd!

    Op deze manier kunnen mensen onnodig de stuipen op het lijf worden gejaagd….

  4. Ja, zoals die fascisten ze na de tweede wereldoorlog van het Neurenberg-codes proces gered hadden zeker, die nadien de NASA fake in Amerika mochten gaan leiden & experimenten ook op mensen mochten verder gaan zetten?! Ook Stalin aan de kant van Rusland! & Hitler mocht lekker naar Argentinië vluchten met heel veel vriendjes van hem! De KLM heeft hen ook geholpen & dat koningshuis!

  5. Al die partijpolitieke verraders politici moeten er sowieso met geweld afgegooid worden want hun gebruiken geweld tegen onschuldige gezonde mensen met valse claims dat we ziek zouden zij zonder symptomen, dat is een uitvinding van de 2020 terrorist Tedros aan het hoofd van de WHO & andere globalistische samenzweerders als de WEF enzoverders! Wie moeten ook niet globalistisch gaan kijken naar andere landen, onze strijd ligt hier! De officiële saboteren & de fascisten pakken!

  6. Dus, er worden dus gewoon miljoenen mensen vermoord en de haulocost is daar niets bij vergeleken? Een ding: God en zijn Zoon pikken dit niet. Zij houden van mensen en niet van Monsters!!! Daar geloof ik in.!!!

  7. Volgens mij hoort dit vrouw bij het systeem, ze probeerd het volk in 2 te splitsen zodat de regering een kans krijgt om terug te vechten. Want zeg nou eerlijk, wie heeft zo een speech over het systeem overleefd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *