Overige

Kindermisbruik en moord door de elite van de wereld, let op; schokkende beelden! – Nederlands ondertiteld

Deze video begint nog rustig en overzichtelijk met vragen en feiten. Naar het einde toe wordt het verhaal als ook het beeld meer dan heftig. De actieve politiek probeert dit verhaal al jaren te begraven ook al zijn er al verschillende rechtzaken over geweest en is het duidelijk dat de top van justitie in een enorme pedofiele affaire verwikkeld zit die zijn weerga niet kent. In 15 minuten wordt bij de kijker een kap van het hoofd getrokken die de argeloze burger niet ziet aankomen. Mensen zoals Joris Demmink (hoogste ambtenaar na de minister bij justitie) worden al jaren verdacht, maar naast hun staan ook vele anderen waarvan de slachtoffers zonder dat die elkaar kennen over en over vertellen dat ze in deze zaken verwikkeld zijn. Wat justitie wil is een zoveelste onderzoek doen wat zij controleren en daarmee voorkomen dat de feiten aan het licht komen. De slachtoffers willen dat niet en daar vragen de alternatieve media nu gezamenlijk aandacht voor.

(Visited 27.079 times, 1 visits today)
25 thoughts on “Kindermisbruik en moord door de elite van de wereld, let op; schokkende beelden! – Nederlands ondertiteld
 1. Joris Demmink is een kindermisbruiker. Hij alleen vrijgekomen omdat
  zaak in mijn land verjaard is.

  Veel kinder nog met wraak rondlopen. Waarom nog vrij die man?
  Kan nooit verjaren!

 2. 14:40 het wereldwijde netwerk dat verantwoordelijk
  is voor deze afschuwelijke misdaden tegen kinderen
  is hetzelfde netwerk dat voorstander is van
  verplichte vaccinaties …

  deze vermelding legt een direkte link naar de aanklacht
  van Joost Knevel tegen het monster jaap van dissel,
  die naast kindermoord zijn trauma based mind control aktiviteiten
  middels het omt op gans het neerlands volk toepast …
  deze duivelse krimineel wordt hoog gewaardeerd
  door politiek (de rotte rat rutte) en justitietuig …
  met als gevolg, dat Joost Knevel al bijna een jaar cellulair is ingesloten …
  evenals Wouter Raatgever en Micha Kat, die Joost bijstonden
  de misdadige praktijken van het onmens van dissel wereldkundig te maken …

  prijs me gelukkig, dat ik bij de karmiese afrekening van van dissel niet in zijn schoenen sta

 3. Het ronde Huis van de Oranjes zinkt er bij in het niet!

  Ook toen werden rechters ook zo in de hand gehouden.

 4. In de Tweede Wereldoorlog was het verzet vaak succesvol in het omleggen van nazi-smeerlappen. Dit ongedierte mag van mij ook vogelvrij op straat rondlopen en afgeknald worden.

 5. Vele zaken worden/werden afgekocht. Zo ben ik van mening dat de commissie Deetman niet in het leven is geroepen op de seksueel misbruik binnen de RK te onderzoeken maar om de kinderbescherming uit de wind te houden.

 6. Het staatisme gaat de eigen rommel nooit opruimen, dat ene partijke kan binnen dat corrupt systeem nix wijzigen! Dat weten ze best zelf, toch zitten ze in dat systeem zinloos bezig, dat is ook misleiding om weer op dat staatisme te doen gaan stemmen! Zie YT zoekmachine, Larken Rose? Of kijk ook een bij burgerfront.nl? Deze raden geen stemmen op dat corrupt systeem aan!

 7. Dat zou kunnen.

  Maar anderszins is het wel zo, dat het de jezuïeten generaal is, die aan de touwtjes trekt. Wim Deetman is Gereformeerd, dus heeft alle reden om zoiets te onderzoeken vanuit zijn eigen levensbeschouwing.

  Nu weet ik, dat katholieke en gereformeerde theologie elkaar niet meer in de weg loopt. De laatste keer dat dit gebeurde was in 1925, de nacht van Kersten. Maar de reputatie van de katholieke kerk, liep natuurlijk wel wat schade op, door de Deetman Commissie.

 8. Het Ronde Huis mag dan afgebroken zijn, deze walgelijke zaken gaan vierkant verder! Tot wij… het inzien en er genoeg van hebben.
  Ik ben blij dat steeds meer mensen (durven) kijken naar de getuigenissen van Annemarie van Blijenburgh en van Toos Nijenhuis, met alle twee hun eigen afschuwelijke ervaringen met de “elite”.

  Ook de moeite waard is het om Anneke Lucas eens te beluisteren: zij spreekt over het grote netwerk in Belgie waarvan wij alleen Marc Dutroux een beetje in beeld kregen… Maar… daar zit enorm veel meer achter. Net als in Nederland.
  Dit moet allemaal stoppen en de daders en al hun medeplegers (die het wisten maar niets deden/DOEN!) moeten beslist berecht worden.

 9. Wat waar en echt is van al datgene wat politici zeggen en doen, zal de storm overleven. De rest niet. En de storm begint aan te zwellen.
  De VVD verliest al leden door hun “WEFteling” propaganda!
  Die mensen voelen zich misleid, en dat ZIJN ZE OOK.
  Wie blijft plakken…. heeft teveel belangen verstrengeld?
  En/of de zaken nog niet doorzien…?

  Alles komt aan het Licht!
  Ook over al het misbruik op grote schaal,
  ALLES.

 10. Hier zijn geen woorden voor. Toch een paar opmerkingen. Niet meer dan 17,735 ‘visits’. In NL zou dat miljoenen moeten zijn. Niet te verkroppen, dat met dit materiaal n-i-e-t-s wordt gedaan. En dat de NL’se politiek zo verregaand corrupt is, dat de tweede kamer de motie van Van Meijeren om een echt onafhankelijke commissie in te stellen door ‘de Minister van Justitie’ (Grapperhaus) werd ontraden, en vervolgens door zijn ambtgenoten werd weggestemd. De ‘parlementsleden’, die zijn motie wegstemden, komen nog steeds dagelijks onbeschaamd en gewetenloos hun ‘werk’ in ‘het parlement’ doen. Maar het meest ontstellende vind ik, dat WIJ dat blijven tolereren. Want WIJ hebben het politieke getennif op het pluche in Den Haag gehesen. Ik denk, dat de zieke geestesgesteldheid daar niet meer is dan een afspiegeling van die van onszelf. Positief is dat we de illusie dat we bij Justitie en het Openbaar Ministerie zouden moeten zijn, definitief vernietigd: teveel top ambtenaren zijn zelf actief pedofiel, en dus chantabel. Ik had niet gedacht, dat ik me bij leven nog zo diep zou gaan schamen voor mijn eigen nationaliteit.

 11. Ik kan mij niet voorstellen dat de overigens zeer bedenkelijke paus Franciscus zo oerdom is dat hij zich liet betrappen met wat op de afbeelding van hem in deze video te zien is. Die afbeelding zou in grote dankbaarheid van de linkse pers eindeloos de hele wereld overgaan. Jammer dat maakt meteen de hele video ongeloofwaardig terwijl kindermisbruik een ware ramp aan het worden is.

 12. Ga je niet schamen voor wat anderen deden en doen. Dat is HUN klus.
  Kom liever in actie, hoe klein ook, om dingen te vertellen, aan te wijzen, aan te kaarten en te delen. En sla wat extra eetwaar in.
  Onderzoeken helpt! Men maakt ons niet zomaar meer iets wijs…
  En het probleem van kindermisbruik en mensenhandel is wereldwijd,
  dus niet alleen een nationaal fenomeen… hoewel wij de ‘roverhoofdman’ zijn en met onze VOC mentaliteit de boventoon voeren in allerlei handeltjes, en daarmee het predicaat “hofleverancier” geheel waarmaken.
  WAT een eer… NOT.
  Moed en vastberadenheid in je keuzes, en het roer gaat OM!

 13. Deze link gevonden, begin te luisteren rond 15 min waar het echte programma begint. Ook Joost wordt genoemd, en een heleboel meer.
  https://robscholtemuseum.nl/blessed2teach-b2t-show-gene-decode-the-netherlands-underground-bases-5-may-24th-2021/

  Is in het Engels maar met enige NL bijdrage.
  Bovendien staan er berichten van Micha, uit Ierland, die ook nog vast zit, net als Joost en Wouter, voor hun getuigenissen die men niet wenst te horen. Dan is het enige wat de nederlandse staat van ontbinding nog rest: opsluiten die mensen. Zoiets mag je niet zeggen etc.
  Ongehoorde staatsterreur. Gewoon opsluiten, hupsakee weg ermee.
  Zo denken de staatsdienaren.

  Maar mensen monddood maken is een vorm van doodmaken toch?
  En karaktermoord is een afdeling van: moord!
  De staat staat mensen naar het leven, letterlijk.
  Dat weet nog lang niet iedereen… maar die tijd komt snel dichterbij!
  Vandaar deze link, naar meer informatie.

 14. Aanvulling bij bovenstaande link.
  Rond minuut 41 in de video wordt Beltane of Beltain genoemd.
  Deze speciale datum, ook wel de Sint Walpurgisnacht genoemd, is op de kalender van de NWO-Cabal een feestdag, “feestdag”, waarop satanische rituele offers worden gebracht.
  Het is in de nacht van 30 april (verjaardag van BoaTricks en van MEESTER Pieter van Vollenhoven) op 1 mei.
  Toevallig was het ook in die nacht, dat Marianne Vaatstra vermoord werd. Nooit vergeten, ze was pas 16 jaar.
  En ‘de dader ligt (NIET) op het kerkhof’, maar zij wel.

  p.s. Toeval bestaat niet. Het is ONbegrepen dynamiek.
  Als we niet willen voelen en verbindingen zien tussen allerlei zaken en gebeurtenissen, noemen we het maar toeval. Lekker makkelijk.
  Toe, val! (Nee dank u.)

  Liever zeg ik: toe, voel!
  Dan wordt er zoveel meer duidelijk EN (h)erkend.

 15. DE GULDEN MIDDENWEG
  Veritas Vos Liberabit: Kinderen in Nood. Jeugdzorg in grote verlegenheid. Kindertoeslagaffaire

  Geen affaire noem ik het, maar een misdaad, op grote schaal!
  En de ouders van die kinderen: kunt U zich daar IETS bij voorstellen wat die ouders doormaken.?
  Ik ben ook ouder, maar toch, het blijft ONvoorstelbaar.
  En dan te weten, dat de lieden die dit veroorzaakt hebben uit de wind gehouden worden door hun zogenaamde “verschonings-recht”… dat stinkt helemaal.
  Dat recht… is ONrecht, en gaat bovendien ten koste van levens en van waarheidsvinding. Kost ook nog eens bergen geld.

  Ouders, wie heeft pampers over, nog ongebruikt nu Uw kinderen verdwenen zijn? Voor dit type verschonings ‘recht’, moeten we misschien een inzamelingsactie houden voor het verschonen van zoveel klapvee wat orders domweg uitvoerde en dacht “immuun” te zijn. NOT.
  Deze shit loopt echt de spuigaten uit!

  Het is misdadig wat hier gepresteerd is door deze ‘regering’,
  demissionair ook nog. En het is misdadig, dat er niet VEEL meer gedaan wordt om dit tot op de bodem uit te zoeken, en de verantwoordelijken allemaal te berechten.
  MAAR dan moeten eerst ons walgelijke onheuse en frauduleuze rechtssysteem en de pedocratie daarachter ontmanteld worden.

  Dat proces is gaande.
  Er komt een enorme explosie als de deksel van deze doofpot/hogedruk ketel gaat. Alles komt tenslotte uit.
  Iedereen zal het in een oogwenk weten, wanneer dat gebeurt.
  Zo’n enorme knal gaat dat veroorzaken.

  Veel kracht, aan al de kinderen, de ouders en alle andere naasten die door deze misdaden geschaad en wanhopig zijn.
  Houd moed… want jullie staan in je ware Recht.

 16. Aanvulling op bovenstaand berichtje

  De ‘dader’ heette Karst Tates, die waarschijnlijk met een of andere drug was bewerkt en later in het ziekenhuis ‘overleed’, waar ik vraagtekens bij zet.
  Ik zou eerder zeggen “is uit weg geruimd”.
  Kan niets bewijzen, maar wel eea AANwijzen.
  De ‘operatie’ in het ziekenhuis is kennelijk mislukt? Of…>?

  In de bovenstaande link vind je bij ca. minuut 4.33 in de reportage van Jeroen W. op de achtergrond het woord ‘……….’ breed in beeld…. Toeval?

  Nee.
  Dit is hun handtekening, om het zo te zeggen.
  Er is net weer zo’n absurd geheime bijeenkomst geweest van die club, in het Mandarin Oriental Hotel in Washington D.C. Voor de 68ste keer al, sinds 1954.
  Ditmaal van 2 tot 5 juni 2022.

  Their symbolism WILL be their downfall.
  Zover is het inmiddels.
  Waarvan akte.
  chris v.c.

 17. Inkijkje in het systeem, in het engels.
  Pak er een woordenboek bij evt.
  De moeite waard! En delen, driewerf delen!

  https://youtu.be/ZiLaG9b8bbo?list=PLCnImk3cL0V3USmCmtvplR8ZYtLRuGWIP

  N.B. De naam Russell Jay Gould wordt genoemd.
  Deze man heeft “DE” vlag terug veroverd vanuit het systeem,
  door het diepgaand te onderzoeken en met succes te bevechten.
  Hij is om die werkzaamheden lange tijd opgesloten en gefolterd.
  Zijn naam zal later breder bekend worden.
  Russell Jay Gould is momenteel “Postmaster General of the world”.

  Geef de moed niet op: wij staan in ons RECHT>!

 18. Hij was topambtenaar heeft Rutte een handje geholpen als minister president. Weten zoveel van elkaar. Heeft Demmink altijd de hand boven zijn hoofd gehouden. Omzigt heeft het al een keer naar buiten gebracht. Mocht van Rutte niet verder gaan met het onderzoek begin van corona is er veel naar buiten gekomen. Maar de kop in gedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *