Blue Tiger

Ferdinand van der Neut over het misbruik in Justitiekringen

7 thoughts on “Ferdinand van der Neut over het misbruik in Justitiekringen
 1. George Webb “Dyncorp, The CIA, Child Abuse & Organ Trafficking, The Reality.”

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)>DynCorp Harvest

  Deze serie is beoordeeld als R voor Volwassenen.

  In de DynCorp Harvest serie beschrijft George stap voor stap een luxe medisch toeristisch resort in het noorden van Haïti, gefinancierd door USAID en gebouwd door de Clinton Foundation, waarvan de inkomsten worden verondersteld te bestaan uit a) een illegale orgaanoogst markt, b) menselijke sekshandel Dyncorp-Slim ratlijn en c) microleningen, leningen en schuldslavernij door DynCorp – de geprivatiseerde, geheime-dienstenaannemer van de CIA.

  Voorgesteld wordt de organen ofwel te transplanteren in Haïti bij rijke elites die de lijnen overslaan met hulp van orgaanmakelaars waarvan hij denkt dat het de Podestas en Braverman-de-arts zijn, ofwel te verschepen naar locaties in de VS naar diverse aristocratische afzetmarkten; terwijl vrouwen worden gedwongen tot gsm-gebaseerde schuldslavernij en prostitutie; en kinderen worden gesekstoeriseerd naar Colombia of aan boord van een medisch schip dat op weg is naar een haven in Norfolk Va om (mkultra-best-gebruik/seks/moordenaar/politicus) verhandeld te worden in DC (en daarbuiten). Bovendien, en net zoals in Vietnam, zouden de lichamen dan in DynCorp-bodybags worden geritst, naar het buitenland worden verscheept, waarbij de organen zouden worden verwijderd en vervangen door illegale drugs.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

  Allen Richie > https://duckduckgo.com/?q=+George+Webb+%22Dyncorp%2C+The+CIA%2C+Child+Abuse+%26+Organ+Trafficking%2C+The+Reality.%22&t=ffsb&iax=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlvfWQ_aulVw&iar=videos&ia=videos

  George Webb “Dyncorp vids : https://duckduckgo.com/?q=George+Webb+%22Dyncorp&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos

 2. Alles uit de kast halen om de fascisten te stoppen. Bij de action zijn nog genoeg middelen te koop: spuitbussen om camera’s op te leuken, goedkope drones die eenvoudig zijn aan te passen voor langere afstandsacties, intelligente lantarenpalen kunnen slecht tegen de slag van een honkbalknuppel, secondenlijm om fascisten in politiebusjes op te sluiten, purschuim om schadelijke emissies door staats-BMW’s tegen te gaan. Aan iedereen de keuze of de medemens te verraden of ons land te bevrijden van een vreemde bezettingsmacht en daartoe ook het kartel op te pakken en in volkstribunalen te veroordelen. Het wordt een harde strijd en vergeet ook niet aardappelmeel uit te strooien op het binnenhof voor een regenbui. In naam van de mensenrechten richt een DOEZELNOOIT! verzetsgroep op. Ik ontving reeds diverse brieven van deze organisatie, gelukkig altijd zonder afzender. Teken altijd iedere petitie tegen de dictatuur, alle beetjes helpen zei de muis en zij piste in de zee!

  Volstrekt duidelijk dat deze corrupte rechter werkt volgens de agenda van het WEF. Nederlanders hebben gekozen voor hun eigen graf door te ‘stemmen’ op Klaus Schwab, versterkt overigens door verkiezings- en propagandafraude.

  Twitter bericht:

  <> is stof tot nadenken!

  Een minister die 500.000 vernietigde levensjaren op zijn geweten heeft, dit nog los van de vaccinatieschade en vaccinatiedoden, komt zonder meer in aanmerking voor een Neurenbergtribunaal in deze WO III. Zeer goed om genocideplegers dit voor te houden als jurisch Nederland, zoals bekend, zwijgt als het graf.

  Hoe zou een echte rechter oordelen over de man die daadwerkelijk zo’n vooruitzicht bij een crimineel uitvoert? De balans 500.000 op 1 is in de logica van ‘professor’ Klaus Scwab reden om een dader te veroordelen?

  De denkbeeldige geslaagde moordenaar op Mengele zou zeker een standbeeld hebben gekregen!

  Als een kliek criminelen bewust jong en oud vermoordt en ziek maakt door het verbieden van werkende medicijnen, het toepassen van dodelijke beademingstechnieken, het schaden en doden van jongeren met volstrekt nutteloze injecties met overtreding van ieder internationaal recht?

  Ja, dan komt er een verzetsbeweging net zoals in Hitler Duitsland, die levens wil gaan sparen! Meneer Numann, gepensioneerd lid van de hoge raad (kleine letters!) zal dit zeker weer misdadig noemen op zijn zolderkamertje met de treintjes die richting Duitsland rollen.

  Met ‘voorshands voolopige’ QR-pas gaat het snel Bergen-Belsen-afwaarts met ieder persoonlijk bezit, vrijheid en een eeuwenoude diverse cultuur in de europese nationale staten. ‘Voorhands voorlopig’ duidt, voor wat de criminele voortzetting van het derde rijk onder Schwab betreft, op definitief!

  Het gaat om de totale vernietiging, waarbij
  in Berlijn de massa al stond te juichen.

  De ‘deugers’ in de 2e kamer zullen de vergelijking met WO II ‘de rillingen’ bezorgen.

  Helaas is het geen vergelijking maar een voortzetting van een oude nachtmerrie, droom van een stel zieke psychopaten.

  De kansen op overleving van de fascisten is klein bij massaal verzet en dat is wat nog ontbreekt!

  WAKKER WORDEN

 3. Het is begonnen met het nepkoningshuis: nederlandse cocaine fabriek, ‘verzetsprins Bernhard’, Bilderberg, Onkel Klaus Schwab, Gladio, Salomonson, het pedocircuit, lockheed, Oltmans, wapenhandel met Wolf, het ronde huis,
  kortom een gore aaneenrijging van smerige corrupte praktijken, mogelijk gemaakt door stom volk dat zwaaide met oranje vlaggetjes met oranje hakenkruizen. Eigen schuld, dikke bult, als je een stel duitse degenerees in een koets hijst, een kroon op de kop slaat, en een uitkering geeft zonder belastingplicht. Zulke minkukels gaan zich vervelen en zijn dan te vinden voor de plannen van de vette kakkerlak Klaus Schwab om het lastige volk uit te roeien. Ja en dan komen de StinkStank mannetjes en vrouwtjes aangesneld om u op te sluiten in uw huis dat u niet meer toebehoord. Hier kom je echt niet van af als de guillotines niet uit het vet worden gehaald!

  Korte samenvatting van een ontwikkelingsgang in de historie.

 4. Rechten helpt echt niet, je moet het tuig er uit slaan. Een menselijk recht tegen de pedocratie. Dit begon al tijdens de rolodex-affaire. Rutte-Wabeke-Swinkels-Demmink-Apollo-Uhlrich-Salomonson, winkeliers jullie hadden allang stelling moeten nemen!

  Je recht halen in een totaal gecorrumpeerd land, gaat alleen noch na een scheiding der geesten. Een mw Tan-de Sonnaville gaat jullie echt niet helpen.

  Hoog societeit de Witte en Minerva gehalte. De zuivering na WO II was geen succes, trek daar lering uit, bikkelharde boycot en ook de locale bestuurders aanpakken. Een Augiasstal krijg je alleen schoon door een rivier te verleggen.

  Vechten en hard vechten om niet ten onder te gaan in WO III.

  Helemaal eens.

 5. Volg de draadjes en het geld en binnen de kortste keren kom je uit op de depopulist Bill Gates en zijn Epsteinmaatjes. Partners in crime die waarschijnlijk vanuit een volksbeweging worden opgeknoopt (spreekwoordelijk) na berechting. De pedocratische rechters in moerasland zijn reeds lang geleden gekocht.

  Ze zijn als de dood voor de organisatie van het volksverzet in Europa. Gates gaat in de publieke opinie op de electrische stoel naast Fauci. Gevreesd wordt dat de oude schurken als Soros zich eruit draaien, behalve zijn zoon Alexander. De Clintons is een ingewikkelder verhaal dat pas opgelost wordt na de val van de democraten bij de openbaring van de verkiezingsfraude.

  Binnen de Likud zijn er stemmen om Sigrid Kaag aan te pakken, doet mij genoegen dat het Yiddishe bewustzijn nog bestaat.

 6. Toos Nijenhuis geeft haar getuigenis, samen met Dr. Kevin Annett en een opnameteam.
  Kevin Annett is onderzoeker van de kindermoorden in Canada en aanklager van “paus” Ratzinger, zijn site is ITCCS. (International Tribunal into Crimes of Church and State.)

  https://robscholtemuseum.nl/weekend-warrior-testimony-of-toos-nijenhuis-ritual-child-sacrifice-in-the-vatican/

  Opnamen gemaakt op 7 mei 2013 in Zwolle.
  Een klein deel hiervan is ook opgenomen in de eerder gepubliceerde korte samenvatting op deze site. (Bij: ‘kindermisbruik en moord door de elite van de wereld’.)

  Schokkend!!! Pijnlijk!
  En toch: belangrijk om hier te delen, temeer omdat justitie mensen die zulke misdaden in de openbaarheid brengen, NIET wil erkennen.
  Wel is het ministerie van justitie en vuiligheid tot op de dag van vandaag druk bezig deze mensen te verketteren, voor gek te verklaren en OP TE SLUITEN in gevangenissen.

  Voorbeelden hiervan zijn o.a. Joost Knevel, Micha Kat en Wouter Raatgever, die allemaal in de gevangenis gegooid zijn omdat zij, net als Toos en haar man Casper, KLOKKENLUIDERS ZIJN.

  Klokkenluiders zijn in Nederland totaal ONbeschermd, vogelvrij verklaard en al bij voorbaat VEROORDEELD.
  Onderzoek wordt gecorrumpeerd (slager keurt eigen vlees-methoden) of
  uberhaupt NIET gedaan… Waardoor steeds meer mensen en vooral kinderen “”Slacht — OFFER”” zijn geworden door de jaren heen.

  WIE heeft dat woord slacht-offer eigenlijk bedacht? Is dat toeval?

  De overheden hebben HEEL WAT te verantwoorden.

  Respect voor de moed van alle klokkenluiders.
  Deksel$ gaan binnenkort van al deze doofpotten.
  Men zal zich helemaal kapot schrikken.
  Eindelijk komt de waarheid op tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *