De Nieuwe Wereld

Gezondheid moet van de grond af opgebouwd worden | Een gesprek Rineke Dijkinga

Ad Verbrugge in gesprek met Rineke Dijkinga, voorvechter van bodemgezondheid, over haar integrale visie op gezondheid: “Alles draait om veerkracht en symbiose.”

Traditionele geneesheren en kruidenvrouwen hebben altijd gewezen op de vitale rol die de darmen spelen in onze (geestelijke) gezondheid. De laatste jaren keert dit inzicht weer terug in de moderne geneeskunde. Natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut Rineke Dijkinga schoof aan tafel bij De Nieuwe Wereld om haar bijzondere kijk op deze aloude inzichten te delen. Zo legde zij de nadruk op de relatie tussen een gezonde bodem, diverse landbouw, en een evenwichtige darm- en breinflora: “Als één orgaan in ons lijf behoefte heeft aan goede voedingsstoffen dan is het ons brein.” De bodem als basis, met Rineke Dijkinga.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 458 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *