Klagemauer

Halloween: partyplezier of satanisme?

Halloween, een gelegenheid voor veel kinderen, jongeren en volwassenen om een vrolijke griezelparty te vieren. Dan trekken kinderen door de straat en imiteren boze geesten, ze willens zoetigheden krijgen aan de huisdeur en roepen: “Zoet of zuur!” Wie dit niet geeft, moet rekenen houden met brutaliteiten en vandalisme. Volwassenen presenteren zich op horrorparty’s met opengereten hals en dergelijke. In de winkels kan men talrijke party-gags kopen zoals zombiesnacks, hersenen en vloeibaar bloed.

(Visited 384 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Halloween: partyplezier of satanisme?
 1. Wat een onzin ! Halloween is van oorsprong het laatste oogstfeest . De dag / avond voor allerheilige( rooms katholiek) werd ook gebruikt om overleden familieleden ed te eren en om “op te roepen ” . Omdat men ook bang was om demonen door te laten verkleden mensen zich om juist deze af te schrikken.
  De zogenaamde mensenoffers
  waren stropoppen die verbrand werden . Dit gebruik was om de seizoenen van groei , vruchtbaarheid van de aarde af te sluiten .

 2. Het gaat uiteindelijk om de aard van de energie welke er massaal door mensen (bewust danwel onbewust) wordt ingebracht. Wanneer mensen hun bewustzijn en hun acties (gezamenlijk) kanaliseren, heeft dit invloed op het aardse energieveld aangezien er een gezamenlijk potentieel ontstaat (een mogelijkheid die realiteit kan worden doordat mensen het met hun bewustzijn doorgeven aan de kosmos).

  Mensen leren hierdoor (bewust danwel onbewust) om lijden, bloed, dood, verderf te associëren met entertainment, plezier en hun favoriete snoep, softdrink, hun buurt, hun club etc. etc. …. met alle manipulatie tactieken vandien. Een onbewuste mens zonder moreel compas geldt immers als een makkelijk manipuleerbaar object voor occulte doeleinden.
  En de meeste mensen zijn zo dom om zich hiervoor te laten gebruiken…

  Er geldt grofweg dat Liefde de hoogste en de zuiverste energie is die levende wezens kunnen inbrengen (scheppende energie) simpelweg door zich ermee te verbinden. Deze energie is alom aanwezig, het is scheppende, vitaliserende levensenergie vanuit de kosmos (qi, chi, de heilige geest) die alom beschikbaar is.

  De kracht van bewustzijn komt uit jou, het wordt uitgestraald, doorgegeven aan de hele kosmos om je heen. Alles is in dynamische beweging. Elke frequentie die door je hersenen gaat – elke gedachte heeft een frequentiesignatuur – en die frequentie wordt vervolgens doorgestuurd naar het hele systeem in de kosmos. En vervolgens reageert het systeem. En het blijft reageren… hoe meer je aan iets denkt, of hoe meer je voelt én denkt, of hoort en denkt, of doet en denkt… dat alles draagt bij tot het maken van EEN VERSCHIL. En dat is wat bewustzijn doet… automatisch.

 3. Gewoon een vrolijk feest, waar weinig achter steekt.
  Maar in deze tijden hoor je ook terecht zoet of zuur Klaus tegen de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *