Overige

Het einde van de bacterie-theorie, deel 1 – Nederlands ondertiteld

Het is geen maatstaf voor geestelijke gezondheid
om goed aangepast te zijn in een diepgaand zieke maatschappij.

Jiddu Krishnamurti

 

Omwille van de lengte van de documentaire zal deze worden geplaatst in wat kijkvriendelijker delen. Vandaag deel 1. Onomstotelijk bewijs dat virussen en besmetting niet bestaan?
Oordeel zelf. Het eerste kwartier kijken zou al genoeg kunnen zijn…

Het eerste principe van degelijke journalistiek is hoor en wederhoor. Elk verhaal kent verschillende kanten. Zo’n twee jaar lang, en nog, wordt ons voorgehouden, en dit niet alleen in de gevestigde maar vaak ook in de nieuwe of alternatieve media, dat de zogenaamde bacterie-theorie feitelijk juist en bewezen is. Dit was misschien wel het meest omvangrijke hypnotisch suggestieve proces ooit over de mensheid uitgestrooid. Het wordt vandaag de dag nog steeds geloofd.

Nu is het tijd dat anderen aan het woord komen. We luisteren naar stemmen uit het verleden, ten tijde van de vermeende Spaanse griep in 1918 en uitbraken van polio in de jaren 1950′. Verslagen van artsen die de meest verwoede pogingen ondernamen om te bewijzen dat bacteriën en virussen bestaan en de dragers zijn van ziekten die patiënten vervolgens door kunnen geven aan anderen via contact of via de lucht.

Eén ding hadden deze artsen gemeen; allen faalden in hun opzet. En niet alleen dat, eigenlijk bewezen ze het tegendeel van wat ze wilden aantonen. Uhm… NOS-Journaal, misschien iets voor jullie? Tweede Kamer…?

Een zeer interessant feit om alvast te belichten. Tijdens het experiment van Milton J Rosenau in 1918 werd een mengsel van snot en longslijm niet alleen in neus en keel van vrijwilligers gesproeid, maar ook in de ogen. Wat in het licht van de verplichte mondkapjes interessant is, nog even afgezien dat deze ten opzichte van de grootte van de vermeende virusdeeltjes zo lek waren als een mandje. Maar laten we ons even naar La-la-land verplaatsen en aannemen dat de kapjes neus en mond perfect afsloten. Waarom was er dan, naast de mondkapjesplicht, niet ook een chloorbrilletjesplicht? De ogen hebben immers toch ook slijmvliezen waar “virusdeeltjes” zich een weg naar binnen kunnen banen?

En nu we het daar dan toch over hebben, men droeg in eigen huis geen mondkapje. Maar, uhm… die lucht in je huis…. waar komt die dan vandaan…? Lastige vragen…

We leren dat in de jaren 1950′ en later door artsen werd geëxperimenteerd op gevangenen, wezen, soldaten en zelfs op pasgeboren kinderen, zonder de volledige instemming van de proefpersonen. Was bij experimenten niet de volledige en geïnformeerde instemming nodig van de proefpersoon volgens de Code van Neurenberg? Weer zo’n lastige vraag…

Kijk naar, en leer van dit eerste deel. Denk erover na, deel het met anderen. Praat erover. Deel het overal. Stuur het naar kamerleden, tv-programma’s, de NOS. Dit is ijzersterke munitie voor iedereen met een gezond verstand die wil helpen het tij te keren.

Een fanastische video van Space Busters, wederom vertaald door niemand minder dan Erick van Dijk. Strijder en broeder Erick vertaal vele belangrijke video omdat deze voor een ieder te bereiken moeten zijn. Een goed beeld vormen over de problematiek kun u pas doen als u de meerdere kanten van het verhaal kent. Dit is de bijdrage van Erick. Wij plaatsen graag het nobele werk en belangrijke werk van Erick.

Deel 2 staat hier:

Het einde van de bacterie-theorie, deel 2 – Nederlands ondertiteld

Ander vertaalde video’s van Erick:

De tot nu toe 4o vertaalde video’s over de voorbereidende werk van het Neurenberg proces van Reiner Fuellmich. Zeer de moeite waard om te bekijken!

https://hetanderenieuws.nl/?s=reiner

Deel dit met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Wederom is de vertaling gedaan door Erick van Dijk, waarvoor een diepe buiging!

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

 

(Visited 2.213 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *