De Nieuwe Wereld

Kerstavond special: 25 vragen aan Jan Bonte

8 thoughts on “Kerstavond special: 25 vragen aan Jan Bonte
  1. Kerst avond? Hahaha! Weten jullie dan nog steeds niet dat er al massa heidense saviours op 25 december zogezegd geboren waren?! Jezeke was geen historische figuur, stop die leugens ook maar van dat OVERGEORGANISEERDE geloofdom! Dat is ook allemaal hersenspoelerij!

  2. Te eerste : Uw antwoord is helemaal niet relevant en ontsiert deze voortreffelijke reportage desastreus
    Ten tweede : als kerstmis u niet aanstaat is dat uw zaak, maar laat de mensen met rust en zet uw zinloze leven verder zonder anderen schade te berokkenen ! Dat is het minste wat u kan doen man !

  3. Dat maak ik zelf wel uit! Gij hebt de zin van mijn persoonlijke leven niet te bepalen! Gij moogt privé geloven wat je wil, maar bestuur & geloof moet geschieden blijven! ”Zo helpe mij God” zot!

  4. Die Jezus redt freaks zijn ook totaal argumentloze hersenspoelers al 2000 jaar! Ze bewijzen niets, ze dicteren ook alléén maar, net als dat politiek tuig, die hebben het van hen geleerd! Dat politiek tuig loopt ook naar de kerk! Allemaal 1 pot nat! Ze hebben nooit de moeite gedaan om de tegenspraken & onzin van hun bijbel, koran, talmud, eens kritisch te onderzoeken, foute vertalingen, verdraaingen, verzonnen leugens, correcties! Oorlogen & genocide op andersdenkenden! Heksenvervolging! Noem maar op!

  5. Aangezien u mij zot noemt zegt dit genoeg over uw geestesgesteldheid, u bent gewoon crapuul waar geen zinnig gesprek mee mogelijk is, jammer dat ik u niet in levende lijve kan ontmoeten eens kijken hoeveel noten u dan nog op uw zang zult hebben

  6. Dat moet de Jezus freak juist zeggen?! De pot op! Een zinnig gesprek is ook niet nodig, echte revolutie is nodig, als je zo blijft lullen, zal je toch ook niet lang meer zeveren hier! Ik moet je niet meer zeggen, ”see you in hell”, want het is hier de hel!

  7. Och de hel is wel iets erger hoor en eeuwig, en deze corona hysterie slechts tijdelijk, en Jezusfreak is echt een eer voor mij ! Mijn dank voor deze uitspraak en trouwens ben ik verder voor de rest helemaal met u eens dat het tijd is voor een revolutie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *