Alternatief tv

Kersttoespraak van de Nieuwe Minister-President

5 thoughts on “Kersttoespraak van de Nieuwe Minister-President
  1. Deze nep president toespraak heeft geen zin! Revolutie is het enige dat op deze planeet nog zin heeft, pak de autoritairians & totalitairians! Zie mijn andere reacties ook & het blog? Herorganiseer, blijf niet bij dat staatisme hangen! Geloof heeft er niets mee te maken, bestuur & geloof aub gescheiden houden!

  2. Geachte heer Gietelink , dank u voor deze positieve boodschap . Ik vond het ook ondersteunend dat u gisteren de koffieclub op het Museumplein bezocht om samen met ons te zijn . Ons groepje dat al vele maanden elke zondagmiddag presentie toont op het plein . Hartelijke groet , peter .

  3. Beste XB , dit soort algemene oproepen tot onder meer revolutie , terwijl u niet de moeite neemt om gewoon uw naam te vermelden bij uw bijdrage is nauwelijks serieus te nemen . Hartelijke groet , peter .

  4. Nog een argumentloze zot die naast de kwestie maar over de naam XB komt zeiken, de pot op! Je hoort vast tot de idioten die al twee jaar zinloos tegen de bezetters op straat maar tegen de muren lopen te roepen & maar tegen ”de open kranen lopen te dweilen!” Bemoei jij je ook maar met je eigen naam, Jezus freak! Denk je dat ze tijdens de tweede wereldoorlog Hitler zonder verzet & wapens klein gekregen hadden dombo?! Toen waren er ook valse passen met valse namen, kieken zonder kop!

  5. Jezus freaks zeveren zichzelf maar de ondergang in, ze leven totaal buiten de realiteit van deze hel planeet! Zonder revolutie zal dystopia hier vele jaren miljoenen hun leven kapot maken, zonder uitzicht op verlossing van de bezetters! Ditmaal wereldwijd want ook Zweden is voor de prikpas zever gevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *