Overige

Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “verwerft goddelijke krachten”. – Nederlands ondertiteld

God is dood, volgens het World Economic Forum, dat ook heeft verklaard dat “Jezus nepnieuws is” en dat de leiders van het WEF “goddelijke krachten hebben verworven” om over de mensheid te heersen.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldreligie gekomen, die de hele mensheid verenigt in het aanbidden op het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica.

Als je het moeilijk te geloven vindt dat het WEF van Klaus Schwab zo ver zou gaan, heb je duidelijk niet gelet op de ontwikkelingen van de laatste tijd.

Klaus Schwabs rechterhand Noah Yuval Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging”. Daar houdt de godslastering niet op. Harari belooft ook dat het WEF mensen in goden zal veranderen.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 4.077 times, 1 visits today)