Overige

Linkse en rechtse realisten willen diplomatie in de Russisch-Oekraïense oorlog. Dr. David Pyne – Nederlands ondertiteld

Dr. David Pyne is plaatsvervangend directeur van nationale operaties voor de EMP Task Force. Hij diende als officier in het Amerikaanse leger en werkte als manager internationale programma’s op het hoofdkwartier van het ministerie van het leger. Hij is een autoriteit op het gebied van de Amerikaanse, Russische en Chinese kernwapenarsenalen, Amerikaanse en Russische raketafweersystemen en EMP-wapens.

Dr. Pyne heeft een MA in National Security Studies van Georgetown University en een JD van Southwestern University School of Law. Hij is de auteur van de nieuwsbrief “The Real War” en schreef verschillende artikelen in de National Interest over de dreigende nucleaire escalatie in de oorlog in Oekraïne. Zo schreef hij onlangs een hartstochtelijk pleidooi voor de terugkeer naar de diplomatie. Zijn vredesactivisme bracht hem zelfs op een beruchte lijst, gepubliceerd door het “Ukrainian Center for Countering Disinformation”, dat zelf deel uitmaakt van het Oekraïense Ministerie van Defensie, van 35 “high profile” Amerikanen die zij beschuldigen van “informatieterroristen die berecht moeten worden als oorlogsmisdadigers”.

Bron: https://www.youtube.com/user/lottazp

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM

nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 312 times, 1 visits today)