Geen categorie

Luister een naar de bijna 81-jarige dame, met een boodschap voor Mark en Hugo

6 thoughts on “Luister een naar de bijna 81-jarige dame, met een boodschap voor Mark en Hugo
  1. Ik loop ook vaak te mopperen op mijn lichaam wegens ziekte maar zeg altijd sorry tegen mijn lichaam want ik heb er een hoop lol mee gehad en kon goed sporten e.d.Met vallen en opstaan is mijn lichaam altijd goed voor me geweest. Ze heeft gelijk geen gerotzooi aan of in mijn lichaam dat is van mij en daar blijft een ander zonder mijn toestemming met z’n tengels vanaf.

  2. Dank je wel ! Je geeft een prachtige boodschap af.
    Wat zou het BIJZONDER zijn als rutte en de jonge en vele anderen hiernaar zouden luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *