Overige

Mediahelden

Mediahelden, bestaan ze nog? Je vindt ze in ieder geval niet bij de televisie en/of de kranten. Daar spreken ze allemaal met dezelfde tong, hetzelfde verhaal, gedicteerd door de linkse cultuur. Geen openheid, geen onderzoek, geen twee kanten. Erg mono en dus super eenzijdig. Je kunt als lezer/kijker onmogelijk een mening vormen als alles hetzelfde is. Dit is geen media, maar kinderachtig papegaaiengedrag. Onvolwassen, en puberaal. En dan maar klagen dat de kijkers/luisteraars/lezers weglopen en de cijfers in elkaar donderen. Zelfreflectie is een woord dat ze in de gevestigde media niet kennen, net als onderzoek en contra interviews. Ze doen het niet, ze begrijpen het niet meer. Ze doen niets anders dan het pushen van het narratief wat ze opgedragen hebben gekregen. Het is voorspelbaar en lachwekkend geworden. Eigenlijk zou het schaamte moeten opleveren als je werkt in de MSM. Je moet je (gezonde) verstand uitzetten en slechts doen wat je opgedragen wordt, ook al voelt het anders voor je. Zielig en diep triest. Het heeft helemaal niets met “nieuws” te maken, nul komma nul! Wat crap en onzin en vooral leugens en bashen, daar zijn ze goed in. Nee, de Nederlandse media is volledig dood, wel door zelfmoord, dat dan weer wel, gelukkig maar.

Hoewel, in Nederland hebben we Raisa Blommestijn, een jurist die staat voor haar werk. Eerlijk en oprecht, en als het haar niet bevalt, zegt ze dat en neemt ze een ander besluit. Durft zaken te benoemen en te omschrijven. Raisa is een echte media heldin aan het worden!

Over de grote plas hebben we natuurlijk Tucker Carlson, de man waar nu de hele westerse wereld over valt vanwege het interview met de Russische leider, Poetin. Er zijn in de media niet genoeg woorden om deze journalist af te fikken, alles is toegestaan, maar probeer het eens andersom! Op het moment van schrijven is het interview nog niet vrijgegeven, dus waarop Tucker wordt afgefikt is volledig onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat ze doodsbang zijn voor het interview en er tegelijktijdig enorm veel reclame ervoor maken. De vrije democratie (voor zo ver die nog bestaat) is jullie dankbaar!

Menig journalist zou een voorbeeld moeten nemen aan Raisa en Tucker. Het zijn spitters en onderzoekers en vooral bereid om de andere kant op te zoeken en dit weer te geven. En dat is mooi, want wat je er ook van vindt, pas als je alle zijden van een verhaal kent, kun je een eerlijk en oprechte mening vormen over een situatie. Journalisten in de gevestigde media zouden een voorbeeld moeten nemen aan deze twee mensen, zouden eigenlijk jaloers moeten zijn. Zij doen wat de gevestigde media achterwege laat, onderzoek en objectief zijn!

En dat is precies wat hetanderenieuws.nl wil zijn en worden. We laten graag de andere kant zien, ook als we het zelf lastig vinden, want het is simpel, een ieder heeft het recht om in alle situaties een eerlijke objectieve te mening te vormen, en zo veel mogelijk kanten van een situatie te zien. Daar doen we ons best voor.

Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die ons een handje komen helpen om hetanderenieuws.nl te doen groeien. We zijn druk bezig op de achtergrond een nieuwe site te bouwen, met meer en andere rubrieken. We zoeken columnisten en (opinie)schrijvers, in alle onderwerpen en facetten. Gelukkig hebben zich al wat mensen zich aangemeld, maar iedereen is welkom, jij dus ook!

Klim in de mail en doe mee, het nieuws stopt nooit! hetanderenieuws@vriendenplek.email

(Visited 581 times, 1 visits today)