University of me

NLP Journaal Week 13 | NLP Journaal losser van presentatie | EKOS onderzoek vaccinatie – Oekraïne

◦ De stijve eerste aflevering ◦ EKOS onderzoek Canada ◦ Laatste aflevering vanuit Nederland Wat is het verband tussen een prik halen en jouw mening over de oorlog in Oekraïne? Onderzoeksbureau EKOS in Canada zocht het uit. En wat was nou precies al die tijd jouw risico om met Corona in het ziekenhuis te belanden en een bed bezet te houden? Igor legt het helder en overzichtelijk uit. Het ingelaste fragment van Op1 met Mike Verest is op verzoek van BNNVARA in verband met een auteursrechtenclaim verwijderd.  De video is hieronder wel te vinden.

De video van Mike Verest waar Igor naar verwijst:

(Visited 526 times, 1 visits today)
One thought on “NLP Journaal Week 13 | NLP Journaal losser van presentatie | EKOS onderzoek vaccinatie – Oekraïne
 1. Ik wil n Vaccinatie tegen de inflatie..= mijn reactie op De video van Mike Verest waar Igor naar verwijst.
  Het maakt me niet uit …WAAR ze de Financiële injectie geven.
  Op n Nederlandse bank.
  Zwitserland.
  Bitcoins.
  Maar het liefst gouden of zilveren munten.

  Terugkoopgarantie

  winkel biedt een terugkoopgarantie voor alle producten zoals wij die aanbieden. Wij kunnen uw goud en zilver terugkopen voor onderstaande percentages van de goud- en zilverprijs.
  Zilveren munten 107% van de zilverprijs
  Nederlands zilveren muntgeld 94% van de zilverprijs
  Zilveren kilomunten 107% van de zilverprijs
  Gouden munten 100% van de goudprijs
  Zilverbaren 98% van de zilverprijs
  Goudbaren 98% van de goudprijs
  Platina Munten 100% van de platinaprijs
  Palladium Munten Prijs op aanvraag

  https://zilvergoudwinkel.nl/nld/zilver-kopen

  Download de GoldRepublic app en volg de goudkoers! ?
  https://www.goldrepublic.nl/goudkoers
  ______________________________________________________________________________________
  http://www.blissfulvisions.com/articles/HR-5404-gold-backed-dollar.html

  H.R. 5404: Terugkeer naar door goud gesteunde Amerikaanse dollar
  UPDATE: 12 september 2020 – Op donderdag 1 oktober 2020 zouden het Quantum Financial System en de door activa gesteunde USN (nieuwe regenboogvaluta van de Verenigde Staten) volledig online zijn voor de start van het fiscale jaar van de federale overheid van de Herstelde Republiek. Bron: Restored Republic via GCR, Operation Disclosure.

  UPDATE: 9 november 2019 – De Amerikaanse president Trump heeft op vrijdag 1 november 2019 het Goudverdrag ondertekend. De Gold Standard werd wereldwijd van kracht (volledig geïmplementeerd in 209 landen) op maandag 4 november 2019 om 18:55 uur.m. Het Quantum Financial System is ook wereldwijd geïmplementeerd. Bron: Restored Republic via GCR, Operation Disclosure.

  Een rekening: Om de dollar te definiëren als een vast gewicht van goud.

  1. Bevindingen: Het Congres vindt het volgende:

  (1) De Amerikaanse dollar heeft sinds 2000 30 procent van zijn koopkracht verloren en 96 procent van zijn koopkracht sinds het einde van de goudstandaard in 1913 (het jaar waarin de niet-gouvernementele, particuliere Federal Reserve in de VS werd opgericht en vrij spel kreeg over de Amerikaanse geldhoeveelheid. In 1971 haalde de Amerikaanse president Richard “Tricky Dick” Nixon Amerika volledig van de goudstandaard af, waardoor de fiat-valuta van de Fed wijdverspreid, ongecontroleerd en bedreigend werd.

  (2) Onder de inflatiedoelstelling van 2 procent van de Federal Reserve verliest de dollar elke generatie of elke 35 jaar de helft van zijn koopkracht.

  (3) Amerikaanse gezinnen hebben prijsstabiliteit op de lange termijn nodig om aan hun huishoudelijke uitgavenbehoeften te voldoen, geld te besparen en hun pensioen te plannen.

  (4) Het beleid van de Federal Reserve van langetermijninflatie heeft de Amerikaanse industrie niet concurrerend gemaakt, waardoor de kosten van amerikaanse industrieproducten sinds 2000 met meer dan 40 procent zijn gestegen, vergeleken met minder dan 20 procent in Duitsland en Frankrijk.

  (5) Tussen 2000 en 2010 is de werkgelegenheid in de Amerikaanse industrie met een derde gekrompen na 30 jaar stabiel te zijn gebleven op bijna 20.000.000 banen.

  (6) De Amerikaanse economie heeft een stabiele dollar, vaste wisselkoersen en geldhoeveelheid nodig die door de markt wordt gecontroleerd en niet door de overheid.

  (7) De goudstandaard legt de controle over de geldhoeveelheid bij de markt in plaats van bij de Federal Reserve.

  (8) De gouden standaard betekent wettig betaalmiddel gedefinieerd door en converteerbaar in een bepaalde hoeveelheid goud.

  (9) Onder de goudstandaard tot 1913 groeide de economie van de Verenigde Staten met een jaarlijks gemiddelde van vier procent, een derde groter dan het groeitempo sindsdien en tweemaal het niveau sinds 2000.

  (10) De internationale goudwisselstandaard van 1914 tot 1971 voorzag niet in een Amerikaanse dollar die converteerbaar was in goud en hielp daarom de Grote Depressie en stagflatie te veroorzaken.

  (11) Het trickle down-beleid van de Federal Reserve om de geldhoeveelheid uit te breiden zonder dat er vraag naar is, heeft de eigenaren van financiële activa verrijkt, maar de banen, lonen en besparingen van arbeiders in gevaar gebracht.

  (12) Het herstel van de welvaart van de Amerikaanse middenklasse vereist een verandering in het monetaire beleid die aan het Congres is toegestaan in artikel I, sectie 8, clausule 5 van de grondwet.

  2. Definieer de dollar in termen van goud: Van kracht 30 maanden na de datum van inwerkingtreding van deze wet —
  etc etc…………..
  ______________________________________________________________________________________

  Rusland en China rollen 100% door goud gedekte valuta uit
  lees verder op : https://newspunch.com/russia-china-gold-backed-currency/

  https://fififinance.com/investing/currencies-backed-by-gold
  1 Currencies Backed by Gold
  2 Crypto Backed by Gold
  3 Bitcoin Similarity to Gold
  4 Investing in Gold
  5 Summary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *