Overige

Rusland redt honderden Adrenochrome-slachtoffers bestemd voor Washington D.C. – Engels gesproken

De Russische president Vladimir Poetin heeft gezworen de adrenochroom toeleveringsketen te ontmantelen nu het nieuws bekend wordt dat Russische troepen 50 gevangen, uitgemergelde kinderen hebben bevrijd van een “adrenochroom boerderij” in de buurt van Shostka, Oekraïne.

Russische speciale troepen onderschepten ook een gekoelde vrachtwagen trailer met geraffineerd adrenochroom van Oekraïne naar Warschau, Polen, waar ze denken dat de zending bestemd was voor wachtende vliegtuigen met bestemming West-Europa en de Verenigde Staten.

Volgens de rapporten hadden de ontvoerders van de kinderen hun broze jonge lichamen zo vaak van bloed en bijniervloeistof ontdaan dat hun overleving afhing van intraveneuze voeding en het in een toestand van medisch geïnduceerde coma houden.

Dit is een zeer belangrijke ontdekking door de Russische strijdkrachten die de loop van de geschiedenis zou kunnen veranderen omdat Poetin vastbesloten is om de gegenereerde aanwijzingen te gebruiken om de wereldwijde adrenochroom toeleveringsketen te vernietigen en degenen die misdaden tegen kinderen plegen te straffen.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Geniet van vrijheid zonder BIG TECH > Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

(Visited 1.033 times, 3 visits today)