Overige

Retsef Levi: Uitgelekte video’s tonen Israëlische autoriteiten die informatie verbergen over bijwerkingen – Nederlands ondertiteld

“Het Ministerie van Volksgezondheid in Israël houdt actief kritische informatie over bijwerkingen van de vaccins verborgen voor het Israëlische publiek. Bovendien had het Ministerie van Volksgezondheid, voor de langste tijd… een zeer disfunctioneel systeem om bijwerkingen te controleren… Nu, waarom is dat belangrijk buiten Israël?…[In] alle goedkeuringsstadia van de FDA… citeert Pfizer en vertrouwt op gegevens uit Israël.”

Volgens Retsef Levi, professor aan de MIT Sloan School of Management, blijkt uit een reeks uitgelekte video’s dat de autoriteiten in Israël, een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, veel meer wisten over de bijwerkingen van het vaccin dan ze lieten doorschemeren.

Hij is co-auteur van een artikel waarin een stijging van 25% wordt vastgesteld van het aantal noodoproepen voor hartaanvallen onder jonge Israëli’s na de invoering van het genetische COVID-vaccin in het land.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu

(Visited 1.435 times, 1 visits today)