Overige

Russische terugtrekking uit Kherson: Valstrik? Of noodzakelijke schaakzet? – Nederlands ondertiteld

Het Russische ministerie van Defensie heeft de terugtrekking aangekondigd van Russische troepen uit de stad Kherson naar de oostelijke oever van de rivier de Dnjepr.

Generaal Sergej Surovikin heeft hier 3 weken geleden al op gezinspeeld om het alles-of-niets-offensief van Oekraïne te kunnen doorstaan en tegelijkertijd de Russische mankracht en uitrusting te sparen.

Hoewel de Russische troepen de stad tot nu toe met succes hebben verdedigd, zou zelfs de geringste mogelijkheid dat de Oekraïense troepen de Russische troepen aan de verkeerde kant van de rivier zouden overweldigen, leiden tot een nederlaag van historische omvang. Rusland heeft die mogelijkheid nu geëlimineerd.

Ondertussen gaan de Russische strijdkrachten door met het ontmantelen van het Oekraïense nationale elektriciteitsnet, het luchtverdedigingsnetwerk en wat er overblijft van de overbelaste strijdkrachten.

Oekraïne vecht voor de krantenkoppen van vandaag, Rusland vecht om de lange oorlog te winnen.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 316 times, 1 visits today)