Overige

Update Huig Plug (3) – Marlies van Muiswinkel wil dat er een onderzoek wordt opgestart naar het verhaal van haar dochter Lisa.

8 thoughts on “Update Huig Plug (3) – Marlies van Muiswinkel wil dat er een onderzoek wordt opgestart naar het verhaal van haar dochter Lisa.
  1. Huig en Marlies,hoe willen jullie hier mee echt naar buiten komen.We leven in een tijd dat je niet meer achter je oren kan krabben zonder dat ze je horen en zien.Aan 1 kant zijn jullie bekend,daar kan je geluk mee hebben aan de andere kant ze gaan over lijken,wie het ook is tenzij je net zo’n smeerlap bent als die gore pedo’s.Je schaamt je toch ook werkelijk dood als je ziet dat er in Nederland zoiets als een pedo partij kan bestaan.Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe die ik jullie maar kan wensen om deze kinderen te helpen.Huig ik volg je al heel lang en ik begin nou toch het gevoel te krijgen dat dat zielige zooitje in den haag en die viezerikken er omheen ander gedrag begint te vertonen.Ik zou zeggen geef alles wat jullie hebben want veel tijd hebben we niet meer.

  2. Heel veel dank voor jullie inzet! Ontmasker de duisternis is ook een bijbelse opdracht en daarom zegen ik jullie in Jezus naam! Dat de gruwelijke waarheid aan het licht zal komen!
    Gods Zegen en Bescherming toegebeden!

  3. Kunnen we een link naar de volledige video krijgen? Dit is één van de meest belangrijke zaken – nu maar ook altijd omdat de rituele kinderoffers en verkrachtingen de bodem van de psychopatische-elite-put zijn – en ik wil heel graag weten hoe het met deze mensen gaat. Ik bid dat ze overleven en dat het einde van deze oeroude praktijk nu echt nabij is. Sterkte, sterkte sterkte. God, sta ons bij!

  4. Hoe kan ik verder steun geven aan jullie en kinderen die hierdoor getroffen worden (verspreiden doe ik al een beetje ), ? gr en heel veel sterkte

  5. Wie wil echt weten hoe het zit? Ik wil nu mijn verhaal kwijt, omdat heel mijn leven erdoor naar de klote is en ik nu 55 jaar nog steeds niet normaal kan leven. Ik heet Brian wander en durf de waarheid te zeggen ondanks dat ik weet hoe bloot ik mijzelf daar mee geef. Het is alleen heel moeilijk om de waarheid te zeggen want je word al snel afgedaan als een leugenaar. Maar ik heb namen die nog niet genoemd zijn, een daarvan is Hans van de Oosterkamp landsadvocaat tentijde van wat ik mee heb gemaakt Heb ook een naam die zelf zwaar pedo was kinderen smokkelde uit Roemenië en een privé huis had. Willen jullie echt de waarheid? Demmink is 100% schuldig en er zijn nog meer hoge pieten, rechters officieren van justitie. Enz!!!

  6. Wat een klinklare onzin. Onbegrijpelijk dat ogenschijnlijk intelligente mensen in deze tijd dit soort complot theorien geloven. Heb geen woorden voor dit soort nonsense.

  7. En ook nog: waar was je als moeder toen dit vermeende vergrijp aan je jonge dochter plaats vond? Vroeg je je niet af waar ze was, na school, of ’s avonds, of in het weekend, of gewoon ieder moment van de dag? Horen ouders niet gewoon te weten waar hun kinderen ongeveer uithangen? En als je dochter inderdaad zwanger was en is bevallen, viel je dat als moeder niet op? Een raar verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *