Ella Ster

Verbied de regering Nederland in een oorlog te betrekken

Mark Rutte verklaarde dat de oorlog in Oekraïne onze oorlog is. Vervolgens leverde de regering geld en wapens. Op 25 januari 2023 maakte Nederland bekend zware tanks te gaan leveren aan Oekraïne. Hiermee brengt de Nederlandse regering ons land en de Nederlanders in gevaar. Dit is niet onze oorlog! Wil jij in plaats van escalatie een diplomatieke oplossing, teken dan het gebod aan de regering.

Bron: Ella Ster

Premier Rutte heeft ooit over de coronamaatregelen gezegd: “Als de bevolking wil dat het stopt, dan stopt het”. Ik de Burger heeft het opgevat als een uitdaging om tegenkracht te mobiliseren. Ik, de Burger is een volledig onafhankelijk initiatief van burgers die vanuit hun expertisegebied “de plichtvergeten burger” van de benodige spierkracht voorziet en aanzet tot eigen initiatief. Ik, de Burger is een initiatief van mr Caroline Vonhoff en andere burgers.

Sinds maart 2020 wordt de vrijheid van de burgers actief aangetast door de overheid. Burgerrechten worden geschonden. Mensenrechten met voeten getreden. De schending van onze rechten die we met als excuus corona gezien hebben is nog maar het begin. De eigendomsrechten van boeren, burgers en buitenlui zullen hen ontnomen worden.

De rechtspraak remt de overheid daar in het geheel niet bij. Bidden, smeken, vragen, rechtszaken, demonstreren, het is allemaal gedaan en geprobeerd. De overheid houdt zich doof, de trein dendert door. Het stopt niet, tenzij u het stopt.

Hoe dan?

De overheid heeft zich bevoegdheden aangemeten die de bevolking niet eens kon overdragen, want met je (kiezers)mandaat kun je nooit meer rechten overdragen dan je zelf hebt. Om de overheid te corrigeren middels petities en verzoekschriften werkt niet. Daarom moeten we de overheid — die in dienst van ons dient te werken en niet andersom — opdrachten geven in de vorm van verboden en geboden.

Teken ook het verbod op inmenging in oorlog in Oekraïne:

Ik verbied de regering en het parlement Nederland en Nederlanders in een oorlog te betrekken

 

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.400 times, 1 visits today)