Overige

Vladimir Putin: De morele verdorvenheid van het westen – Engels ondertiteld

2 thoughts on “Vladimir Putin: De morele verdorvenheid van het westen – Engels ondertiteld
 1. Vergelijk deze leider van Rusland nu eens met die van de Verenigde Staten.
  Het gaat mij er niet om dat Biden dement is, maar dat het mogelijk is om een demente zielepoot als leider te misbruiken. Dat kan alleen maar gelukt zijn door een stel onverschrokken psychopaten, want ieder normaal denkend mens moet zich toch blijvend verbazen over het gebrek aan verstandelijke vermogens van de huidige Amerikaanse ‘president’.
  Dat Biden voordien een smerige corrupte politicus was is zeker en dat geldt voor meerdere Amerikaanse politici, evenals het feit dat de Ukraïne daar een belangrijke rol in speelde en speelt.
  De Amerikaanse psychopaten laten zielepoot Biden momenteel agressieve taal uitslaan. De man weet niet waar hij het over heeft, maar, ONGELOFELIJK (dom): de uitsluitend door de MSM ‘ingelichte’ nuttige idioten in het ‘vrije’ Westen, zien dit niet. (Een MSM-aanhanger werd tijdens een discussie zelfs kwaad op mij toen ik hem, anderhalf jaar geleden ofzo, zei dat Biden dement is. Ik dacht dat iedereen dat inmiddels wel doorhad, niet dus. Nu Biden inmiddels heeft verklaard dat Poetin Rusland is binnengevallen moet er toch een lichtje zijn gaan branden? Ik weet het niet, het contact is destijds verbroken.)
  Wat Poetin in deze toespraak opnieuw(!) duidelijk maakt is dat we hier te maken hebben met een zeer stabiele, geduldige en verstandige Russische leider. Totaal anders dan de Europese- en Amerikaanse oorlogshitsers, die steevast de kant van de oorlogszuchtige, corrupte ‘in high heels & latex’ dansende dollar-billionair Zelensky kiezen. In plaats van ook maar één keer ècht in te gaan op de uitgesproken diepste gevoelens van de Rus Poetin, de leider van het enige land dat meer nucleaire wapens heeft dan de US. Hoe dom kan je zijn?
  Of moet ik zeggen: hoe psychopatisch kan je zijn door niet te willen luisteren naar wat deze, zeer veel geduld getoond hebbende, machtige Russische leider te zeggen heeft?
  Het is onvoorstelbaar dat we blijkbaar meer vertrouwen hebben in de vele liegende Amerikaanse machtjatters, hypocrieten en psychopaten zoal Fauci, Gates, de Clintons, Bush, Obama, Soros, Klaus Schwab, Trudeau, Macron, Merkel, Rutte, Kuipers & De Jonge, Van der Lijden, Timmerfrans en de hele eindeloze rij oorlogszuchtige taal uitslaande reutemeteuten; die ons bovendien allemaal willen verplichten ons en onze kinderen te laten vergiftigen. En nu moeten we ook nog aan de kant van èchte nazi’s in Oekraïne gaan staan, die hun kinderen opvoeden zoals met de Hitler jugend gebeurde. Dat is teveel van het slechte.
  Poetin toont tenminste iets wat ik volkomen mis bij ongure types zoals Rutte: gevoel.
  Als hij ooit lid was van het kwaadaardige Klaus Schwab clubje, dan heeft hij daar al lang mee gebroken. Poetin wil deze oorlog niet laten escaleren en zich uitsluitend op een nazi-buurland concentreren; de mensen daar vrij laten om hun toekomst te kiezen, de Russisch sprekenden te hulp komen, na acht jaar geterroriseerd te zijn geweest.
  De miljoenen mensenlevens die de Sovjet-Unie opgeofferd heeft om Hitler te verslaan doen hem duidelijk nog pijn, zoiets wil hij niet op zijn geweten hebben., maar hij wil ook niet slachtoffer worden van de Amerikaanse/NAVO expansie politiek, hij vecht voor het bestaansrecht van zijn land, Rusland.
  Ik ben lang pro-Amerikaans gebleven vanwege onze bevrijding in WO2.
  Ik was altijd erg anti Sovjet-Unie, heb vele boeken gelezen over de Goelag Archipel, onder ander van Solzjenitsyn. Maar de gebeurtenissen en ervaringen vanaf 1990, hebben van mij langzaam maar zeker iemand gemaakt die veel liever te maken heeft met Poetin dan met welke Westerse president of premier dan ook.
  Ja, als Nederlander voel ik mij veel meer verwant aan Poetin dan aan Rutte, en ik denk dat ik niet de enige ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *