Overige

We gaan verhuizen!

We hebben jullie reacties en mailtjes gelezen, en we hebben het zelf gezien. Dus gaan we verhuizen!

Wat begon als een hobbymatige frustratie, loopt uit op een digitaal naslagwerk voor de vrije media. Wat begon in mei 2021 is inmiddels uitgegroeid tot een vrije media platform met tot nu toe bijna 4500 video’s. Gevolg van deze groei is, dankzij jullie, een site die dik en traag is geworden, en daar  zijn we blij mee, maar we gaan er ook wat
aan doen!  De afgelopen week zijn we bezig geweest met het inrichten van een nieuwe server voor de video’s. Een server die los staat van de site. Het voordeel is dat de video’s sneller laden en stabieler worden weergegeven. En  dat vindt iedereen prettig, denken wij. Vanaf dit weekend gaan we gebruik maken van de nieuwe server en zou het allemaal beter en sneller moeten worden. Wat we ook gaan doen, is de bijna 4500 video’s verhuizen naar de nieuwe server. Dit gaan we tussen neus en lippen door doen. Het kan dus zijn, als je een wat oudere video bekijkt, dat het nog wat traag is, maar het komt goed! 4500 video’s verhuizen doe je niet in een weekend, maar we menen het toch te moeten doen. Het enorm stijgende aantal bezoekers en jullie reacties vragen hierom, dus gaan we het doen!
Daarnaast zijn we jullie allemaal oprechte dank verschuldigd voor het steeds meer delen van Het Andere Nieuws, de cijfers laten het dagelijks zien.
Het is ook van groot belang, vinden wij, want van censuur begrijpen wij helemaal niets!
Begrijp jij ook klaar met censuur? Maak dan een account op het censuurvrije social media Vriendenplek! Loop weg uit de gevangenis en spreek in vrijheid, en neem je vrienden gewoon mee! Hoe? Dat kan hieronder, klik op de link en stap naar de vrijheid!! Tot Zo!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.581 times, 1 visits today)