Overige

We zoeken…

 

Een “vacature”:

Daar waar Europa staat aan de vooravond van een volledige ineenstorting en wellicht een (burger)oorlog, krijgt de totalitaire structuur steeds meer vorm. Frankrijk staat in brand, in Duitsland zijn grote stakingen aangekondigd. En volgens onze minister president staan de Russen al zo goed als aan de grens met Venlo.

Het één wordt niet besproken in de gekochte MSM en het andere staat bol van de propaganda. Kortom, werk aan de winkel voor de vrije media! Wij van Het Andere Nieuws zijn op zoek naar iemand die deze situatie met een scherpe pen kan beschrijven en de ontwikkelingen nauwlettend volgt. Onze voorkeur gaat uit naar een dagelijkse update, toch minstens 3 x per week. Materiaal evenals video’s zijn in overvloed voorhanden. Lijkt het jou wat om dit te op je te nemen, neem dan contact met ons op.

Omdat wij geen enkele inkomsten hebben en alles uit eigen zak betalen, gaat het om een vrijwilligersfunctie. Vanzelfsprekend kan je publiceren onder je eigen naam of onder een pseudoniem. Heb je een eigen website, dan kun je deze natuurlijk ook vermelden. Collega’s in de vrije media zijn natuurlijk ook van harte welkom. Wij staan altijd open voor samenwerking!

Contact opnemen kan hier:

Over/contact

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnlX7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

https://prwebservices.nl/

(Visited 1.187 times, 1 visits today)