Overige

Een scherpe en ietwat humoristische kijk op Satanisme – Nederlands ondertiteld

Laatst, in een commentaar bij een recente video, werd, naast complimenten voor het werk, de hoop uitgesproken dat ik ook aandacht zou schenken aan de meest controversiële onderwerpen. De meeste kijkers en lezers zullen dan wel een vermoeden hebben wat hiermee wordt bedoeld.

Synchroniciteit, het voortdurende gevoel dat iets buiten je jou leidt naar precies datgene dat je op dat moment nodig hebt voor je verdere ontwikkeling, is een machtig mooi iets voor hen die zich hier van bewust zijn. Je zou het zo een Godsgeschenk kunnen noemen, en zo zie ik dat ook. Het is niet mijn verdienste, het is iets dat me werd gegeven om de taak die ik in deze sfeer, in dit lichaam, in deze tijd heb naar behoren te kunnen vervullen. Zo voelt het voor mij. Altijd.

Nu ik klaar was met het laatst uitgebrachte deel van De Machtspiramide kreeg ik de gedachte (de leiding van buitenaf zoals ik die net beschreef) aan een documentaire die ik al vroeg op een zwerftocht over internet tegenkwam, met de uitermate controversiële inhoud waaraan hierboven werd gerefereerd.

Een paar dagen eerder, ik was nog bezig met deel 11 van De Machtspiramide, kwam ik een andere video tegen die direct met me resoneerde. Na het kijken heb ik hem gedownload en ging verder met mijn werk.

Vandaag wilde ik beginnen met de documentaire, maar mijn oog viel op de andere video. Dus, onder het genot van een boterham en een bak koffie, keek ik hem nog een keer. Toen viel alles op zijn plek. De luchtige aard van deze video, in relatie tot de ernst van het onderwerp leek me de perfecte inleiding tot de zware kost die ons vervolgens te wachten staat.

Humor is vaak een goed medicijn tegen spanning, stress, angst, om een gespannen situatie te doorbreken. Zelf ben ik om die reden dan ook liefhebber van donkere, rauwe, niets en niemand ontziende humor. Het helpt me vaak door het tweede deel van de dag, als ik klaar ben met vertalen of ondertitelen en genoeg ellende tot me heb genomen voor die dag, het is een keer goed. Het is een marathon, geen sprint.

Iemand die ik als zodanig erg waardeer is de Amerikaanse comedian Jonathan Patrick Sears, beter bekend als JP van YouTube-kanaal Awaken with JP. In korte sketches neemt hij, soms met andere komieken, alle aspecten van het moderne leven op de hak, vaak gericht op de heersende “woke” cultuur.

Op een humoristische wijze die doet denken aan van Kooten en de Bie (waar zijn ze in deze tijden…?) legt hij de vinger op de pijnlijke plekken van de maatschappij en houdt de samenleving een spiegel voor.

Aan het begin van de video verontschuldigt hij zich dan ook dat dit geen video wordt om mee te lachen. Wat inderdaad ook zo is, al kan hij zichzelf natuurlijk soms niet helpen…

Hij vertelt waarom hij van gedachten is veranderd wat betreft het bestaan van het Kwaad, de Duivel, of Satan en geeft aan het einde vijf zeer waardevolle tips die ik alleen maar kan onderschrijven.

Als er één persoon is die prachtig en nobel werk doet, is het Erick van Dijk wel. Onuitputtelijk en met uiterste precisie vertaalt hij de belangrijkste video’s van de huidige tijd. Vertalen opdat een ieder deze video’s kan zien en begrijpen. Vol trots en met diep respect plaatsen wij van Het Andere Nieuws graag de vertaalde video’s. Je kunt Erick volgen (zeker doen) op de volgende manieren:

Je kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

Erick heeft, zoals geschreven vele belangrijke video’s vertaald, een kleine selectie van zijn nobele werkzaamheden:

De voorbereidingen op het Neurenberg tribunaal 2.0, binnen deze link de linken naar de andere 39(!) delen, allen Nederlands ondertiteld.

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0 Dag 4, Deel 12 – De psychologie, vraag en antwoord – Nederlands ondertiteld

De zesdelige serie over het einde van de bacterie-theorie

Het einde van de bacterie-theorie. Een laatste apenstreek (slot) – Nederlands ondertiteld

Deel de video’s met wereld, opdat we allemaal kunnen en moeten weten wat er echt gaande is!!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.081 times, 1 visits today)
One thought on “Een scherpe en ietwat humoristische kijk op Satanisme – Nederlands ondertiteld
  1. Top 10 Behaviors and Traits of the FEMALE NARCISSIST https://youtu.be/OsLFwvJ9d38 In today’s video Jill explains the most common personality traits and behaviors of the female narcissist. Is karma de oplossing THE PEOPLE WHO ASKED NOTHING. https://medium.com/@createyourownworld/the-people-who-asked-nothing-1f275bdabd02 En ja, de poppenkast die we democratie en parlement noemen werkt er volledig aan mee, aangezien ze eigendom zijn van dezelfde hoofddaders.
    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/08/24/dr-reiner-fuellmich-het-beest-is-bang-voor-mensen-en-wil-ons-daarom-decimeren-en-onder-controle-brengen/ gedomineerd door een kleine superrijke elite……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *