Café Weltschmerz

Achter ieder cijfer zit een mens – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma

Max von Kreifelt gaat in gesprek met Erik Boomsma, die als mens en ondernemer zijn bestaan -en het bestaan van zijn kinderen en kleinkinderen- bedreigd zag door de dystopische en wereldwijd gecoördineerde maatregelen tegen de bevolking. Hij besloot om diepgaand onderzoek te doen naar waarheidsvinding.

Erik wil met zijn onderzoek een bijdrage leveren aan het creëren van een Nieuwe Wereld die we wél willen. Sinds maart van dit jaar houdt hij ook de cijfers bij uit het meld- en registratiesysteem ‘EudraVigilance’ van de Europese Unie. (Link: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html ) en het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistieken (Link: https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table ). Boomsma wil de gevonden feiten, bewijzen en cijfers graag met ons delen.

Hij laat ons tevens zien hoe de farmaceutische industrie statistische uitkomsten van onderzoek manipuleert en via marketingcampagnes de bevolking misleidt. Maar ook neemt hij ons mee in de cijfers van de meldingen van bijwerkingen en overlijdens die direct gerelateerd zijn aan de injectie-campagne met de experimentele vloeistoffen van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen. De resultaten zijn schokkend. Het lijkt er sterk op, dat er zich een ware genocide onder de bevolking van de Europese Unie voltrekt.

(Visited 250 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *