Café Weltschmerz

Het collectieve immuunsysteem is verzwakt – Sven Hulleman en Max von Kreyfelt

‘Conditio Sine Qua Non’ is de juridische term om het causale verband tussen schadeveroorzakende gedraging en de schade zelf aan te duiden.

Het bestaan van SARS-CoV-2 is tot op vandaag niet wetenschappelijk aangetoond. Volgens Sven Hulleman zijn alle overheidsmaatregelen daarmee onwettig. Veroordelingen voortkomend uit deze maatregelen zijn onwettig door het ontbreken van het causale verband met de oorzaak.

(Visited 1.975 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Het collectieve immuunsysteem is verzwakt – Sven Hulleman en Max von Kreyfelt
 1. Ja de gevaccineerden zien er zeker erg slecht uit dit komt doordat Spaanse onderzoekers de ingrediënten vaccinatie; onder andere

  https://groningerkrant.nl/opinie/column-sars-cov-2-feitelijk-grafeenoxidevergiftiging/amp/

  grafeenoxide, ijzerdeeltjes en (SM102 niet geschikt voor humanitair gebruik) die reageren op het 5G netwerk…

  https://www.bitchute.com/video/WG8RrmW5iDkW/

  Ze hoeven geen infrastructuur uit te rollen omdat de gevaccineerden de ‘antennes’ zijn en dus letterlijk onderhevig zijn aan straling wat overigens voor de omstanders ook niet geheel onschuldig is… Ikzelf ervaar misselijkheid, hoofdpijn en ruik de chemische’lucht’ die de mensen uitscheiden…

 2. Alle wetenschappers die deze relatie met Hiv hebben gelegd hebben gelijk. Dr. Judy mikovits heeft het duidelijk weten uit te leggen, het is een gemaakt virus, gain of fuction. de patenten , Dr David martin, zeggen het en overal is dit te bewijzen.
  Fauci en Daszak, Baric hebben dit gefinancierd. Het is een gemaakt virus in zake de macht van mensen als Fauci en de wens om vaccins te drukken in de gandsche populatie van de wereld. Geld en macht , zijn de motivatie, als mede de wens tot depopulatie, transhumanisme en controle met AI.

 3. Wees voorzichtig met referenties aan niet-geverifieerde bronnen en blindvaren op critici met een dubieuze CV.

  Streef naar waarachtigheid en zuiverheid, al is dat lastig door de ons omringende muur van censuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *