Café Weltschmerz

Agenda 2030: Gezondheid als dwangmiddel – Jorn Luka met Pieter Stuurman

Gezondheid als dwangmiddel

In deel 3 van deze serie gesprekken over “Agenda 2030” gaan publicist Pieter Stuurman en programmamaker Jorn Luka (@JornLuka) in op het onderwerp gezondheid, waarover de overheid in toenemende mate de controle heeft verplaatst van individuele verantwoordelijkheid naar van bovenaf opgelegde dwang. Dit in aanloop naar een situatie waarin ieder individu de regie over zijn of haar gezondheid volledig in handen moet leggen van een wereldwijd regime, zoals Agenda 2030 van de VN propageert.

Volgens Stuurman is daarbij misbruik gemaakt van een breed gedragen overtuiging dat de natuur een bedreiging vormt waartegen de menselijke soort niet opgewassen is zonder verzorging van bovenaf. Een overtuiging die zijn grondslag vindt in collectieve overtuiging van ontoereikendheid en zelfonderschatting.

In de nieuwe wereld, na de Great Reset, zal sprake zijn van een wereldwijd gezondheidsregime, stelt Stuurman. Een regime dat zich niet werkelijk bekommert om de gezondheid van de bevolking, maar het onderwerp gebruikt ter onderwerping van de populatie.

Luka geeft aan dat dat de plannen van de VN en WEF aansturen op het modificeren van de menselijke soort: transhumanisme. De huidige vaccinatiecampagne opent daarvoor de weg.

Is er nog hoop? Volgens Luka wel: er is ook een revolutie van onderaf aan de gang. Hij gelooft in de mogelijkheid van alternatieven. Stuurman stelt ook vast dat er onder invloed van alle recente gebeurtenissen een snel groeiende groep ontstaat die is gaan beseffen dat Agenda 2030 destructief zal zijn voor onze soort, en daarom een andere richting wil kiezen. Maar daarvoor zullen we de perceptie van wat we zijn en wat ons werkelijke potentieel is moeten herzien.

(Visited 266 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Agenda 2030: Gezondheid als dwangmiddel – Jorn Luka met Pieter Stuurman
  1. Medicijnen kopen online zit in de lift. Meer en meer Nederlanders doen aan medicijnen kopen bij een internet apotheek. https://onlineapotheek.io is DE nieuwe internet apotheek van Nederland. Echter mag de website van een apotheek het voor consumenten niet mogelijk maken om online een arts of tandarts te raadplegen om een recept te verkrijgen en geneesmiddelen op de website te bestellen. U kan dus zeker zijn dat u bij ons veilig medicijnen kopen kunt.

  2. Het concept van thuisbezorging van medicijnen is naar een nieuw niveau getild door https://apotheekzonderrecept.co/. U kunt onze online apotheek gebruiken om te bladeren door een uitgebreid assortiment van geneesmiddelen.

    Wat uw medicijnbehoefte ook is, u vindt het zeker in onze online apotheek. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is het aan uw winkelwagentje toe te voegen en de bestelling te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *