Café Weltschmerz

Anunnaki tot Illuminati – Peter Toonen en Jaap Rameijer

Peter Toonen gaat in gesprek met Jaap Rameijer over zijn in 2019 verschenen boek ‘Van Annunaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf’. Rameijer (1945), geboren en getogen in Utrecht, volgde het Stedelijk Gymnasium waar hij zijn fascinatie voor de Griekse en Romeinse goden ontwikkelde. Na zijn middelbare school werkte hij vijftien jaar als officier van de elektrotechnische dienst bij de Koninklijke Marine. In deze periode ontstond een grote interesse voor elektromagnetische straling en radioactiviteit. In de avonduren studeerde hij rechten in Leiden en later bedrijfskunde in Delft. Na zijn tijd bij de marine werkte Rameijer tien jaar als programmamanager bij Fokker om vervolgens diverse managementfuncties te bekleden in de zorg en het onderwijs.

Rameijer heeft altijd een brede interesse gehad en veel gelezen. In 1995 ging hij voor het eerst met zijn vrouw naar Rennes-le-Château in Zuid Frankrijk en in 1999 kochten ze daar het domaine ‘Les Labadous’. 17 jaar lang ontvingen ze daar vrienden en spirituele groepen. Rameijer schreef er tien boeken over onder meer Rennes-le-Château, Maria Magdalena, Glastonbury en orbs (geheimzinnige lichtbollen). In 2016 werd Les Labadous verkocht en ingeruild voor een oud grutterswinkeltje in Exmorra, Friesland. Hier schreef hij zijn elfde boek ‘Van Annunaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf’, een boek dat gezien kan worden als een opmaak voor de huidige coronacrisis.

Er bestaat een alternatieve geschiedenis van het leven op deze planeet. Rameijer laat zien hoe onze geschiedenis een slavenverleden kende, waarbij er goud voor de goden gedolven moest worden. Dit was een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude en nieuwe goden, van de kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en van vele rampen die onze aarde troffen. De mensheid leeft en leefde onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda’s. Het is een onthullend boek geworden waarbij Rameijer een voorlopige synthese formuleert uit de vele onzekerheden. Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en zijn tijd vooruit. Bedoeld om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar ook een boek van hoop, met prachtige verhalen en goede adviezen. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische Plan waar wij nu deel van uitmaken.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.373 times, 1 visits today)
10 thoughts on “Anunnaki tot Illuminati – Peter Toonen en Jaap Rameijer
 1. Zie de god…uit Genesis 3 – …God loopt door de tuin…? yes!!! Aan het eind van de middag begon er een frisse wind te waaien. God liep door de tuin. Toen de man en de vrouw hem hoorden, ((((verstopten)))) ze zich tussen de bomen. … Lekker ventje die God Jahweh !
  https://www.goldenmean.info/enki/

  Naast EA (naar wie EArth werd genoemd) werd Enki ook MERK genoemd (zie “Geheime Plaatsen van de Leeuw”)
  Zijn voertuig in Egypte heette “KA” (The Implosive Star & Lucid Dream Penetrating Coherence of his Auric UV Cocoon)
  Dit projecteren in sterren heet: Evolutie van de Merk-KA-bah.
  Draco(n) Oorsprong van EVE (Innana / NinHursag- De “URU”) Enki’s Moederlijn (Morph tussen oorsprong Grote Moeder Sumerisch

  De Vader der goden was ook werkzaam bij de MOL ? ha ha

  Toen Enlil een jonge god was, werd hij verbannen van Dilmun, het huis van de goden, naar de onderwereld, voor het verkrachten van zijn toekomstige gemalin, de jonge graangodin Ninlil.

  Enlil zei tegen haar: “Ik wil je kussen!” maar hij kon haar niet zover krijgen dat ze hem toeliet. “Mijn vagina is klein, die kent geen zwangerschap. Mijn lippen zijn jong, ze kennen zoenen niet,” (zei ze)… Vader Enlil, stroomafwaarts zwevend , greep hem vast van haar die hij zocht. Hij moest eigenlijk gemeenschap met haar hebben, hij moest haar eigenlijk kussen! … Bij deze ene geslachtsgemeenschap, bij deze ene zoen, goot hij het zaad van (de Maangod) Suen in haar schoot.”
  https://www.newworldencyclopedia.org/entry/Enlil

  Earth Chronicles: ARY-AN Goden werden vermeld met hun ouders en grootouders, de “Olden Gods”, Anu & Antu, Enlil & Ninlil, Ea & Damkina. … toen p 80-81 War of Gods & Men., Want Enki was de eerstgeboren zoon van Anu door Id, een van zijn 6 concubines, en had kunnen worden verwacht om Anu te volgen op niburu’s troon … maar toen, net als in het bijbelse verhaal van Abraham, zijn concubine Haggar en zijn halfzus Sara – Anu’s halfzusvrouw Antum, baarden hem een zoon Enlil, en volgens de Nibiruan-opvolgingsregels – zo trouw overgenomen door de Bijbelse patriarch, werd Enlil de wettelijke erfgenaam in plaats van Enki. En nu kwam deze rivaal, deze rover van Enki’s eerstgeboorterecht naar de aarde om het commando over te nemen” (en SO begon de tirade van de boze interventionist Enlil Yalweh. EN de oorlog van de broeders in Edin…..etc

  Het echte $ex Magic …verhaal ….The Mystery of Adam and Eve – ROBERT SEPEHR

  https://www.bing.com/videos/search?q=robert+sepher-mistery+of+adam+%26+Eve&docid=608041127342390976&mid=0E32FDE8E38C1C3A41250E32FDE8E38C1C3A4125&view=detail&FORM=VIRE

 2. Ja, dat kan allemaal zijn, maar wij zitten nu met een machtsprobleem dat dringend met wapens zal opgelost moeten worden!

 3. Peter, laat je gast nou toch eens uitpraten.. Ik had wel wat meer over dat Paaseiland willen horen bijvoorbeeld

 4. Je hebt de groetjes van Fred Flintstone … Net een bericht doorgekregen van de teletijdsverbinding met het stenen tijdperk … Je zal het niet weten, maar ik ben in mijn kelder een teletijdsmachine aan het bouwen om naar betere tijden te kunnen vertrekken … Hopelijk vind ik betere tijden? Zijn er op deze planeet wel betere tijden? Is dit een hel planeet? Was het altijd de bedoeling om hier steeds opnieuw terreur te creëren? Zitten we in de verkeerde parallelle tijdzone vast? Lees de boekskes van Suske & Wiske, daar staan handleidingen in van Prof. Barabas? Maar nu zitten we met een ECHT machtsprobleem dat met organiseren & bewapenen MOET opgelost worden!

 5. Verwonderd mij ook al twee jaar nix dat Jezus freaks & Gandhi apen het niet met me eens zijn, dat verandert niets aan het feit dat de BEZETTERS er nog steeds zitten, waar ze niet mogen zitten, aan de MACHT, daar gaat het hen dus ook alléén maar om! Bezetters heeft men nog nooit zonder wapens weg gekregen, hen daar laten zitten is hen aan de macht laten, hun regeltjes blijven volgen ook, naar hun rechtbanken lopen ook, dat is alléén maar hen bevestigen!

 6. Het was een veel interessanter en prettiger gesprek geweest als Peter zijn gast Jaap wat meer aan het woord had gelaten en hem niet om de haverklap had onderbroken.
  Jammer van het gesprek!

 7. dank je beste Peter, met veel interesse en plezier luister ik keer op keer naar jouw uitzendingen, mijn favoriete uitzendingen bij WS. een rustige benadering en openhartig. grenzeloos Bewust.
  merci beaucoup ami

 8. Erg jammer dat de interviewer meer bezig lijkt te zijn met zijn eigen vragen dan de gast te laten uitspreken. Hij heeft enkele onderwerpen ronduit afgekapt omdat hij zijn eigen inbreng belangrijker lijkt te vinden. Ik hoop dat de interviewer de kunst van zichzelf gedoseerd wegcijferen leert toepassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *