Overige

Arno Wellens: Totale controle 2

De lockdown nachtmerrie die weer over ons uit wordt gestort komt niet uit de lucht vallen. Corona is nieuw, maar de plannen voor totale controle over ons niet. De EU ziet een mooie mogelijkheid om in de chaos van de coronapandemie plannen die al veel ouder zijn door te drukken. Deze plannen zijn symptomen van een ondemocratisch totalitair systeem genaamd de Europese Unie. Willen we deze waanzin stoppen dan moeten we niet zorgen dat we corona onder controle krijgen, maar dat we de EU onder controle krijgen.

Deel 1 staat hier: https://hetanderenieuws.nl/arno-wellens-totale-controle/  

(Visited 1.168 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Arno Wellens: Totale controle 2
 1. Hoofd Architect van de huidige EU brussel is oud Nazi jurist Prof. Dr. Walter Hallstein, Een Beschermer van de Nazi wetten en het Farma Kartel.
  1958-1967, Hallstein is de eerste voorzitter van de nieuw opgerichte EU.
  (((The Cartels’ Strategic Military and Political Preparations for World Control)))

  https://www.relay-of-life.org/wp-content/uploads/2020/04/nazi-roots-brussels-eu-EN-20170227-02-chapter-2.pdf

  Omdat het belangrijkste middel van het e ‘IG Farben’ Cartel,BAYER, BASF en nu ook Monsanto om controle over Europa te krijgen het verwerven van ((((patenten)))).

  1936-1945, Hallstein was een lid van de omstreden Nazi vereniging “Rechts Wahrer” (wet beschermer), in het leven geroepen om de legale pijler te worden van het Europa onder controle van het Nazi/Kartel verbond.

  21-25 Juni 1938, Hallstein maakt deel uit van de officiële onderhandelingen tussen Nazi Duitsland en het fascistische Italië.

  Januari 1939, Hallstein geeft zijn historische speech waarin hij in detail uitleg geeft over de legale structuur van het nieuwe Europa onder Nazi/IG Farben bewind.

  1941-1945, Hallstein is Decaan van de economische en juridische faculteit aan de Universiteit in Frankfurt. Toevallig ook de stad waar het hoofdkwartier gevestigd was van IG Farben, het grootste chemisch bedrijf in de wereld en belangrijkste financier van het Nazi bewind.

  1958-1967, Hallstein is de eerste voorzitter van de nieuw opgerichte Europese Commissie. In deze tien jaar heerst hij over Europa en kan hij zijn plannen verder tot uitvoering brengen met de hulp van duizenden hulptroepen en alles ten dienste van het bedrijfskartel.

  Ophuels was lid van de Nazi Partij, de NSDAP, van 1933 tot 1945 met als lid nummer 2 399061. Desalniettemin werd hij door Hallstein – in samenwerking met Gerhard Schiedemair, een van de leden van de notoire Schiedemair Nazi-advocaten clan – in 1949 binnen 1 jaar gepromoveerd tot ‘Doctor’ en ‘Professor’ aan de Universiteit van Frankfurt. Een jaar later, in 1950, werd Ophuels aangesteld als ‘ambassadeur’ in Brussel, en zal later een van de belangrijkste grondleggers van de EU worden.

  Hoe een democratie wordt omgezet in een (((dictatuur))) en hoe de EU onder de controle staat van bedrijfsbelang. De EU portretteert zichzelf graag als een parlementaire democratie, waarin het EU parlement een beslissende rol speelt.
  Echter, alle top-besluiten die genomen worden en alle wetten die geschreven worden, worden uitgevoerd door de Europese Commissie en haar staf die bestaat uit meer dan (((54,000 ambtenaren))). de 754- tellend EU parlement dat bestaat uit vertegenwoordigers van de 27 landen hebben geen enkele controle over dit leger van ambtenaren. Het EU parlement functioneert enkel als een etalage met het doel om de inwoners van Europa (((het gevoel te geven dat het een ‘parlementaire democratie’ is.)))

  Voor bijna driekwart van een eeuw heeft men de wereld proberen wijs te maken, dat het meesterbrein achter WWII de psychopaat Adolf Hitler en zijn entourage van racistische hooligans, de Nazi’s, waren. Feit is echter dat WWII een veroveringsoorlog was, gevoerd namens een chemisch, farmaceutisch en olie Kartel, met als doel controle te krijgen over de multi-miljarden markt van een nieuw verschijnsel; de gepatenteerde chemische producten. De Neurenberg processen hebben bewezen dat de Tweede Wereldoorlog niet had plaatsgevonden zonder het Kartel van IG Farben, bestaande uit Bayer, BASF, Hoecht en enkele andere chemische bedrijven.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Walter_Hallstein

  ((( Dutch Digital News Channel> op 17 min Walter Hallstein)))
  https://duckduckgo.com/?q=+Dr+Rath+EU+Politiek+Perspectief++u+Dutch+Digital+News+Channel&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbjwrFAubowQ

  Master Plan of the Nazi/Cartel Coalition – Blueprint for the ‘Brussels EU video link
  https://duckduckgo.com/?q=WALTER+HALLSTEIN-The+Nazi+Roots+of+the+%22Brussels+EU%22&t=ffsb&iax=videos&ia=videos

 2. Ga naar afbeeldingen van u browser en type …Monsanto ratten.
  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=Monsanto+ratten&iax=images&ia=images

  GMO-Ratten met tumoren zo groot als pingpong ballen.

  Het ​Monsanto Merkel Kartel.
  Monsanto’s Land Grab in Ukraine .
  het eerlijk is om te zeggen dat Merkel/Monsanto aanzienlijke invloed heeft op het IMF en de Wereldbank en zelfs voorwaarden aan hen dicteert?
  Een deal van $ 17 miljard wordt goedgekeurd door het IMF en het Oekraïense verbod op genetisch gemodificeerde gewassen wordt opgeheven.We zagen in 2013 dat Monsanto $ 140 miljoen investeerde in nieuwe zaadplannen in Oekraïne. Lang beschouwd als de “broodmand” van Europa, is het landbouwpotentieel van Oekraïne enorm. De rijke donkere grond wordt zeer gewaardeerd. Ideaal voor HET NIEUWE NORMAAL… gmo graan. mits ONZE EU BOEREN EERST WEGGEPEST WORDEN!!!!!
  Zeer weinigen, niet in de laatste plaats de Oekraïense bevolking, zijn op de hoogte van deze details.
  ((((IMF loan for Ukraine may give GMO giant a backdoor into EU))))
  https://www.bing.com/search?q=%e2%80%8b+Monsanto%e2%80%99s+Land+Grab+in+Ukraine&FORM=HDRSC1

  https://www.bing.com/search?q=+George+Bush+visit+Monsanto&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=george+bush+visit+monsanto&sc=0-26&sk=&cvid=2F52C42F68EA42AF88A5919EA95A99B3

  Het occulte ‘dossier’ van de familie Bush 322 ‘THE BROTHERHOOD OF DEATH’
  John Kerry (D) en George W. Bush (R) waren beiden lid van
  Skull and Bones, Amerika’s machtigste geheime genootschap Bekijk de CBS TV-documentaire over de bonesmen – CBS-site

  https://www.bing.com/search?q=+George+W.+Bush%2C+John+Kerry%2C+test+the+spirit%2C+Skull+%26+Bones+..&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=george+w.+bush%2C+john+kerry%2C+test+the+spirit%2C+skull+%26+bones+..&sc=0-61&sk=&cvid=A2393076264949BC8F1EBAED93A56185

 3. Foto van het feest ter gelegenheid van het huwelijk van Bernard 322 en Juliana (Den Haag,5 januari 1938) inclusief de ‘Hitlergroet’.

  NAZI vlag op de ‘koninklijke’ boot.

  Prins Bernhard laat de wereld zien dat hij een ridder van Malta is (SMOM). De Soevereine Orde van de Maltese Ridders is een militaire inlichtingen dienst gecontroleerd door de Jezuïeten orde.

  Claus von Amsberg in NAZI uniform
  https://www.vrijewereld.org/2011/10/12/het-criminele-fascistische-koningshuis/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *