Blckbx

“Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht…

 

11 maart jl. was vws minister de Jonge nog stellig; ”Astra Zeneca is gewoon een goed vaccin en de gemelde trombose gevallen treden op na vaccinatie en niet door vaccinatie”, sprak de minister voor overtuiging uit op het NOS Journaal.

Niet veel later kwam hier hierop terug en inmiddels wordt er helemaal niet meer geprikt met Astra Zeneca want tientallen gezonde jonge Nederlandse vrouwen kregen hersenbloedingen, trombose klachten en sommige overleden zelfs.

Lisette Verhoeven is zo iemand. 13 maart, 2 dgn nadat de minister op tv meldde dat AstraZeneca een goed vaccin is, kreeg zij de prik. Kort erna zakte de 28 jarige zorgmedewerkster in elkaar vanwege ernstige vaccin bijwerkingen en nu wil de minister bij haar op visite komen om ” van mens tot mens ” zoals hij het zelf verwoordde met Lisette te praten over de akelige situatie waarin ze zich nu bevind.

De uitzending die wij over het persoonlijke drama van Lisette maakten werd in een paar dagen ruim 300.000 keer bekeken en bracht veel teweeg maar we eindigden de video met de belofte ook een tweede deel te maken over de juridische implicaties, wat die zijn er ook.

(Visited 446 times, 1 visits today)
2 thoughts on ““Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht…
  1. Dank aan alle moedige mensen die de bevindingen van hun diepgaand opzoekingswerk deskundig naar buiten brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *