Blckbx

Battleground Melbourne – Nederlands ondertiteld

De afgelopen anderhalf jaar is Melbourne verworden van meest leefbare tot minst vrije stad ter wereld. De documentaire Battleground Melbourne vertelt dit verhaal door de ogen van degenen die alles op het spel hebben gezet om de stad te redden.

Andere kant van het verhaal

De Australische regering en de media hebben hun verdraaide voorstelling van de werkelijkheid ruimschoots kunnen ventileren. Battleground Melbourne is daarop het antwoord, zodat voor de hele wereld de waarheid aan het licht komt.

De Australische vrijheidsstrijders zijn valselijk beschuldigd, uitgemaakt voor het laagste van het laagste, aangevallen, gearresteerd en opgesloten. Maar ze zijn niet verslagen. Gedreven door hun grenzeloze liefde voor vrijheid en voor hun stad zetten zij de strijd voort.

Politiestaat

Over de hele wereld is een deken van onvrijheid gevallen sinds de komst van corona, maar nergens is extremer en repressiever gereageerd dan in het ‘vrije’ Melbourne. De stad is geteisterd door politiek gemotiveerde arrestaties, grove schendingen van mensenrechten en zwaarbewapende politie-eenheden die door de straten patrouilleerden om lockdowns te handhaven.

Vrijheidsstrijders

Battleground Melbourne vertelt het verhaal van de mensen die alles hebben geriskeerd om hun stad mooi te houden. Interviews met activisten en journalisten worden afgewisseld met ruw beeldmateriaal van wat er is gebeurd in de straten van Melbourne. Deze documentaire neemt je mee met de dappere vrijheidsstrijders die opstaan tegen een tirannieke overheid om op te komen voor hun vrijheid en die van hun kinderen.

=

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.272 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Battleground Melbourne – Nederlands ondertiteld
 1. Is u ook zo verbaasd over de reactie van het IOC t.a.v. Rusland?
  Men gaat op de politieke toer als een soort verlengstuk van het wef.
  Het IOC zei niets toen Renata Voracova en Novak Djokovic onrechtmatig werden uitgesloten van het Autralian Open toernooi.
  De ATP en de WTA hebben, anders dan t.a.v. China, geen stappen aangekondigd als het terugtrekken van toernooien uit Australie.
  Het IOC heeft de O.S. niet teruggetrokken uit China. Het heeft niet geprotesteerd toen China brutaalweg, zonder enige medische en juridische onderbouwing, eiste dat iedere deelne(e)m(st)er zich zou laten injecteren met het dodelijke mRNA-vaccin.
  Het NOC-NSF heeft er ook niet tegen geprotesteerd.
  Voormalig president Jacques Rogge, inmiddels overleden, heeft meermalen geuit dat het IOC geen politieke organisatie is.
  Robert Malone, uitvinder/patenthouder van het mRNA-‘vaccin’ heeft, sinds zijn waarschuwing ertegen, NIET het gebruik van zijn patent verboden……..

  Er waren/zijn geen delegaties van landen bij de O.S. en P. S..
  Zogenaamd vanwege schending der mensenrechten der Oeigoeren:
  tikje vreemd, deze reden, gezien de massale en onbeschaamde schending der mensenrechten door de wef-régimes in Nederland, Belgie, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Griekenland, Luxemburg, GB, Litouwen, Canada, Australie, Nieuw Zeeland enz..
  De werkelijke reden daarvoor was het, blijkbaar van tevoren bij de criminele wef-régimes bekend geraakte, voornemen van China een bio-wapen los te laten op de sporters. (gepubliceerd op o.m. naturalnews.com)

  Wie zwijgt, stemt toe en is medeplichtig.

 2. Het zal wel toeval zijn ?
  Maar voor zover ik weet ….leggen de gekozen ministers in Australië en Canada leggen n n eed af aan de kroon ?en niet aan het volk.
  New Zeeland weet ik niet.

  Heeft het iets te maken met >The Empire of “The City” – Three City States: London, Vatican, District of Columbia.
  https://duckduckgo.com/?q=+The+Empire+of+%22The+City%22+-+Three+City+States%3A+London%2C+Vatican%2C+District+of+Columbia&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos

  En nu ook de BIS.

  Karen Hudes een ex …wereldbank….> Network of Global Corporate Control 7 12 16 Stop the Criminal Swiss Nazis

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=+Network+of+Global+Corporate+Control+7+12+16+Stop+the+Criminal+Swiss+Nazis&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D9E0gUiVoHsI

  Volgens Karen heeft de CIA het hoofdkantoor in Zwitserland zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *