Ella Ster

Benjamin Fulford: De overgave van Baron de Rothschild zorgt voor aanzienlijke machtsverschuiving

Voormalig bokser Nino (David) Rodriguez spreekt in onderstaande video met Benjamin Fulford die machtsverschuivingen op het hoogste niveau waarneemt. Ook is er een wisseling van de macht binnen de Amerikaanse politiek, waarbij Fulford beweert dat er twee Trumps zijn en Biden niet de echte Biden is. Zowel Trump als Biden zijn chantabel gemaakt.

Bron: Ella Ster

Benjamin Fulford is een Canadese onderzoeksjournalist, die al geruime tijd in Japan woont. Hij was hoofdredacteur van de Azië-Pacific-editie van Forbes Magazine en heeft diverse romans in het Japans geschreven, onder andere over 9/11 en “De macht van de maffia om de wereld te regeren en het reset plan voor de mensheid”. Ook is hij woordvoerder voor de White Dragon Society en doet wekelijks verslag van de wereldwijde machtsverschuiving die gaande is. Hij heeft een groot netwerk van contactpersonen, variërend van staatshoofden tot maffia-figuren en ontvangt wekelijks intel van allerlei klokkenluiders binnen organisaties zoals: het Pentagon, de CIA, Mossad, MI5, MI6, het Vaticaan, koningshuizen en de P2/P3 Vrijmetselaars-loge.

Machtsverschuivingen

Volgens Benjamin Fulford heeft er op het hoogste niveau een machtsverschuiving plaatsgevonden. Baron David René de Rothschild, het hoofd van de Franse en Britse tak van het Rothschild imperium, heeft zich overgegeven en zijn positie als M1 overgedragen aan een niet nader genoemde Europese royal. M1 is de toppositie van het financiële systeem. Een positie die de Rothschilds ruim 250 jaar in handen hadden en nu hebben opgegeven. Dat betekent ook dat op lager niveau dingen qua machtsstructuur gaan veranderen, denkt Benjamin Fulford.

Fulford ziet ook andere signalen van de verschuiving van macht. Zo is Jacinda Ardern, de premier van Nieuw Zeeland per 25 januari 2023 afgetreden. Hij denkt dat ze daartoe gedwongen is. Ook verwacht hij dat Joe Biden gaat aftreden.

Er zijn twee Trumps

Benjamin Fulford denkt dat er twee Trumps zijn. Een jongere versie die altijd met Melania verschijnt en een acteur, een “oudere man met wit rond ogen” die nooit met Melania te zien is. De acteur is een Deep State-speler, die vaccins promoot en in dienst werkt van de Rothschilds. Deze acteur, de nep-Trump, probeert de oppositie op een doodlopend spoor te brengen.

Een voor Benjamin Fulford betrouwbare bron vertelde hem dat de echte Trump sinds januari 2020 om veiligheidsredenen in een militaire basis in Cheyenne Mountain, Colorado verblijft. Toen zijn ook Trumps kabinetsleden opgestapt.

De frauduleuze creatie van 16 biljoen dollar 

Vanaf de oprichting van de VS zijn er 4 biljoen dollars in het financieel systeem gebracht. Nadat Biden de rol van president op zich nam zijn er daar bovenop in een paar maanden tijd nog eens 16 biljoen dollars extra in het systeem gepompt. Dat is 80% van al het geld dat sinds het ontstaan van de VS is gecreëerd. “Dit is fraude, want er is geen echte economische activiteit die als onderpand dient.” Dit geld wordt volgens Fulford voor het controlesysteem benut en doorgesluisd naar partijen zoals Apple, Google en Tesla. “Het was een laatste poging van de mensen die de Fortune 500 bezitten om aan de macht te blijven.”

Het mag volgens Fulford niet baten. “De vaccinatiecampagne valt voor hun ogen uiteen, de medische feiten staan niet ter discussie, mensen sterven. Daar zullen consequenties uit volgen”, denkt hij.

“Het was een laatste poging van de mensen die de Fortune 500 bezitten om aan de macht te blijven.”

BENJAMIN FULFORD

Machtswisseling binnen de Amerikaanse politiek 

“Biden is niet de echte Biden”, zegt Fulford en “iedereen is hem spuugzat”. Maar Kamala Harris heeft geen Amerikaanse ouders dus zal Biden niet gaan vervangen. Daarom is McCarthy naar voren geschoven, die volgens Fulford een marionet van het WEF (World Economic Forum) is. “Hij heeft desondanks een hoop concessies moeten doen aan de patriotten om die positie te krijgen,” zegt hij. McCarthy heeft geen echte macht en zal hooguit een interim positie vervullen.

Benjamin Fulford heeft van een van zijn bronnen vernomen dat er in maart 2023 nieuwe verkiezingen gepland zijn. Hij kan dit niet bevestigen en houdt een slag om de arm, maar dit is wat zijn bron vertelde. In dat geval zou de echte Donald Trump zich opnieuw verkiesbaar stellen.

Chantage op het hoogste niveau

Iedereen in een machtspositie op dat niveau is chantabel gemaakt, dat geldt ook voor Trump, denkt Benjamin Fulford. “Op dat niveau zijn ze allemaal gecompromitteerd.” Hij baseert zich op documenten van Gordon Duff, een journalist van Veterans Today, die verslag deed van een rechtszaak wegens het misbruik van een 14-jarig meisje.1 Deze zaak is door Trump afgekocht. “Dit corrupte systeem speelt al duizenden jaren.”

De militairen hebben Trump destijds gevraagd om president te worden en als hij de White Hats2 zou dienen, zouden ze het belastende bewijsmateriaal laten verdwijnen. Dat heeft Benjamin Fulford van meerdere bronnen vernomen.

1) E*: Ook mijn bronnen meldden dat Trump in dergelijke netwerken betrokken was.
2) White Hats zijn mensen op invloedrijke posities, die werken bij overheidsdiensten, of andere organisatie en betrokken bij geheime (deel)projecten. Hun doel is om de Cabal te verwijderen, te ontmaskeren en te berechten.

Daarom kan men iemand als Biden niet afzetten vanwege een misbruikschandaal en moet men een verhaal verzinnen, zoals “hij verborg documenten in zijn garage als een dekmantel om hem te verwijderen”, zegt Fulford. De situatie is volgen hem “een Mexicaanse impasse” (waarbij beide partijen elkaar onder schot houden en niemand als eerste kan schieten, red.).

Daarom kan men iemand als Biden niet afzetten vanwege een misbruikschandaal en moet men een verhaal verzinnen.

De sekte van Baal

Benjamin Fulford spreekt vervolgens over zijn correspondentie met het Britse koningshuis en de MI6 middels de ambassade in Tokio, over een video waarop te zien zou zijn dat de Britse koningin betrokken is bij satanisch ritueel misbruik. “Ze zijn allemaal lid van deze sekte van Baal.” Het fenomeen kindoffers kent een lange historische traditie, licht hij toe en “mensen op topposities van de machtsstructuur of onderdeel van die bloedlijn, zijn lid van die sekte. Ze zijn erin geboren. Ze moeten er in meegaan.”

Dat geldt zeker voor Hillary Clinton. Benjamin Fulford verwijst naar de video Frazzle Drip, die hij zelf gezien heeft. “Het is inderdaad erg verontrustend.” Het heeft te maken met adrenochrome, een drugs dat een enorme high geeft. “Het maakt cocaïne tot kinderspel”, voegt Nino Rodriguez toe.

Koninklijke bloedlijnen

Hillary Clinton is gelieerd aan Europese koningshuizen. “Ze is een echte blauwbloed”. Koningin Victoria had een dochter in Beieren, Duitsland. Die dochter was de moeder van Adolf Hitler. Fulford: “Hillary Clinton is van die bloedlijn, zowel als van de bloedlijn van David Rockefeller sr.” Dat gaf haar een onaantastbare hoge positie. Bill Clinton is ook afkomstig van de Rockefeller bloedlijn.

“Er is een groep die de gnostische Illuminati wordt genoemd, die teruggaat tot de tijd van Pythagoras.” Ze hebben altijd genieën aangetrokken en zijn tegen hiërarchische heerschappij. Dit is de groep achter de Franse, Amerikaanse en Russische revolutie, zegt Benjamin Fulford. Wat deze revoluties gemeenschappelijk hebben is dat de koninklijke  bloedlijnen toen verwijderd zijn. De gnostische Illuminati zijn onderdeel van de White Hats en “hebben de leiding over de (huidige) zuiveringen.”

Die zuiveringen vinden ook plaats in tunnels (in DUMBS: Deep Underground Military Bases), die je kunt herkennen aan bepaalde kenmerken zoals seismografische data, die afwijken van natuurlijke aardbevingen.

“Er werd serieus gesproken om Davos te raken met een neutronenbom.”

BENJAMIN FULFORD

“Het machtsevenwicht is aanzienlijk verschoven”

Benjamin Fulford is terughoudend om concrete voorspellingen te doen en daar een datum aan te koppelen, maar “het machtsevenwicht is aanzienlijk verschoven”. Recente gebeurtenissen zijn daar aanwijzingen voor. Maar de op handen zijnde officiële verwijdering van paus Francis is ook belangrijk, denkt hij. “Hij is nep, de echte paus was een paar jaar geleden vermoord.” De verwijdering van nep-Biden is eveneens belangrijk.

Ook het feit dat veel deelnemers van het WEF niet naar Davos zijn gegaan is een belangrijk signaal. “Waren ze bang voor hun leven?” vraagt Nino. “Ja er werd serieus gesproken om Davos te raken met een neutronenbom”, antwoord Fulford.

Alliantie met de Europese witte adel

Hij heeft ook gehoord dat de Europese royals hebben besloten om de Rothschilds en Rockefellers voor de leeuwen te gooien. Hij denkt dat er veel goede royals3 zijn, die zichzelf zien als de dienaren van de mensen. “Ze hebben veel kennis en kunnen goed van pas komen.”

3) E* Het is onduidelijk over welke “goede royals” Fulford het heeft, want uit getuigenverklaringen blijkt dat veel bekende royals onderdeel zijn van de satanische sekte.

Hij voorziet hoe dan ook kansen in het vormen van een alliantie tussen de witte adel, in tegenstelling tot de zwarte (satanische) adel, met de gnostische Illuminati, om het probleem waar we allemaal mee te maken hebben op te lossen. “De Westerse overheden die zijn gekaapt door een satanische sekte.”

De sekte die verwijderd moet worden

De zwarte adel betreft de groep “die van plan was om 90% van de mensheid te vermoorden”, gebaseerd op religieuze teksten. Waarbij zij elk ruim 2000 slaven zouden hebben. “Deze sekte moet verwijderd worden. Ze zijn niet Joods, het zijn satanisten. Ze zijn de oorzaak van het probleem. Het zijn religieuze fanatiekelingen, je kunt niet met ze discussiëren ze moeten verwijderd worden.”

Er zijn veel positieve aanwijzingen, zegt Benjamin Fulford, maar de verwijdering van: Biden, voormalig bondskanselier Angela Merkel, premier Justin Trudeau en de paus zijn belangrijk.

> Benjamin Fulfords website 

> Nederlandse vertalingen van Fulfords wekelijkse nieuwsbrief of WakkereMensen

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 2.474 times, 1 visits today)