Overige

BETRAPT! Media misdaden ontmaskerd – Nederlands ondertiteld

3 thoughts on “BETRAPT! Media misdaden ontmaskerd – Nederlands ondertiteld
  1. Je hoeft het maar in het klein te zien, dan weet je ook genoeg. Voorbeeld hiervan, In Brabant weten ze echt niet wat er op de wadden eilanden gebeurd. In Limburg weten ze niet wat er in Overijssel gebeurd. enz enz En daardoor heeft de media een grote troef in handen om de boel te manipuleren. Zo ook de overheid.
    Dus willen ze de corona cijfers omhoog, dan kunnen ze dat gemakkelijk doen. Omdat er niet zoveel burgers zijn die controleren of het waar is. Welke Zeeuw gaat er posten bij een ziekenhuis of teststraat in Gelderland!! Dus de meeste zijn zo naïef om het meeste nieuws maar te geloven, of voor waar aannemen. (Begrijpelijk) maar zo zijn we dus ook kwetsbaar voor nieuws wat gemanipuleerd is. Journalisten zijn gewoon trekpoppetjes. Jammer dat ze dit zelf (nog) niet doorhebben. En dit is nog maar één landje. De andere landen doen precies hetzelfde.

  2. wie heeft dit gemaakt?
    dat stroboscoop effect en de ruis zijn een aanslag op m’n zintuigen, het maakt het uitermate onaangenaam om te kijken. verder dank voor de productie maar ik kan niet verder kijken zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *