Overige

Bill Gates waarschuwde ons al voor de dreiging van een ‘Smallpox Attack’ op 4 november 2021

Bill Gates waarschuwde ons al voor de dreiging van een ‘Smallpox Attack’ op 4 november 2021
Gates deed de waarschuwing tijdens een Policy Exchange- interview met de voorzitter van de Health Select Committee Jeremy Hunt.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.208 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Bill Gates waarschuwde ons al voor de dreiging van een ‘Smallpox Attack’ op 4 november 2021
 1. Is een History Repeat van meer dan 100 jaar terug met dezelfde doelstellingen als nu met het recht om de hele wereld te bezitten en dit zijn lui met een zeer lage eigenwaarde en respect voor zijn eigen lichaam en niet weet hoe deze werkt als je bedenkt dat het lichaam op diep psychologisch niveau niet geprikt wil orden en niet tegen liegen kan. Je een immuunsysteem heeft die alles er weer uit haalt en de grootste filter die ieder lichaam heeft.

  Net als zijn overgroot vader Frederick T Gates 1913 die de hele wereld verbood ik citeer “we smal not try to make these people of their children into philosophers or men of learning or of science, authors, orators, poets or men of letters”. Was het advies aan John D. Rockefeller. Legt wederom de hele wereld iets op om in te geloven wat niet bestaat dan alleen maar gezond voedsel en dat het enige juiste advies zou kunnen zijn en is met respect naar andere deze Wij zijn niet zijn niet uw kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf. Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. En al zijn ze bij u, toch behoren ze u niet toe. U mag ze uw liefde geven, maar niet uw gedachten. Want ze hebben hun eigen gedachten. U mag hun lichaam onderdak bieden, maar niet hun ziel. Want hun ziel verblijft in het huis van morgen, dat u niet kunt bezoeken; zelfs niet in uw dromen. U mag er naar strèven aan hen gelijk te worden, maar niet proberen om hen aan u gelijk te maken. Want het leven stroomt altijd voorwaarts, en blijft niet talmen bij gisteren.

  -Kahlil Gibran, De Profeet

  De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, “het beste”? Bepaalt u dat? Er is ook nog zoiets als “zelfbeschikking” dat geeft meer geluk en levensvervulling.

  Het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Deze definitie gaat niet uit van ziekte, maar van functioneren, kwaliteit van leven en een holistisch mensbeeld. Fysieke, mentale en sociale staat vormen hierin één geheel.

  “Als we ons superieure mensbeeld in de wetenschap overboord gooien, gaat er een inspirerende wereld voor ons open. ‘Er is behoefte aan een meer holistisch maatschappelijk beeld van de natuur, omdat we anders de wereld om ons heen niet meer begrijpen. (…) We moeten niet met angst naar de natuur kijken, maar ons verwonderen.'”

  De snelheid, stress en spanningen van het moderne bestaan ​​hebben het menselijk leven afgesloten. Het menselijk lichaam is de meest geavanceerde machine.

  Bij de holistische benadering wordt uitgegaan van de zelf helende krachten van mensen.

  Kijk je ernaar en laat je het jezelf overkomen of neem je verantwoordelijkheid. Een ieder is dat verplicht naar zichzelf en zijn eigen gezondheid en doe je er wat aan of niet

  Komen we hier uit na 2 eeuwen opgelegd gedrag en controle willen houden over mensen of kortweg slaaf van hun systeem en gaan we hier naar toe: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.

  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

 2. Leer meer over je WARE persoonlijkheid!

  Zo boven, zo beneden is aanwezig zijn waar je bent en weten wat de kosmos met je doet = voelen

  Kosmos regeert ons leven hier op aarde en speelt op je gevoel. Geeft slechts richting die jij ten uitvoer mag brengen.
  Wie zijn ziel niet erkend zal nooit zijn ware aard vinden en is niet gekoppeld aan materie.

  https://www.astro.com/astrologie/in_planets1_h.htm?

  De ziel is de enige ware connectie met jezelf en is de oudste wetenschap van de wereld en gaat 3500 jaar terug
  die gaat over jou, bestaat uit je persoonlijke kenmerken die je in dit leven hebt mee gekregen. Ziel = soul = the real thing in live.

  De Psychologische Horoscoop Analyse is een opmerkelijke verwerving van de hedendaagse astrologie.
  De combinatie van astrologische inzichten en moderne psychologie geeft een gedetailleerde beschrijving van uw persoonlijkheid.
  Deze individueel voor u samengestelde tekst beschrijft uw kwaliteiten, benoemt uw schaduwkanten en openbaart uw persoonlijkheidsstructuur.
  Niets is voor niets in het leven en alles heeft een doel = jouw ontwikkeling en aanwezigheid hier op aarde.

  Hierdoor wordt integratie en ontwikkeling mogelijk, een waardevolle hulp voor een ieder die zijn potentieel inziet en wil ontwikkelen.

  De Psychologische Horoscoop Analyse bespreekt de volgende onderwerpen aan de hand van uw geboortehoroscoop:
  * Uw psychologische basistype – sterke en zwakke punten
  * De hoofdfiguren in uw psyche – bewuste en onbewuste aspecten van uw persoonlijkheid
  * De psychologische sfeer in uw kindertijd en in uw familie
  * Typerende patronen in uw relaties
  * Uw weg naar integratie en ontwikkeling

  De tekst door Liz Greene is levendig en inspirerend geschreven, bevat geen astrologisch vakjargon en is psychologisch zeer diepgaand.
  De analyse kijkt serieus naar de problematiek die zich mogelijk in het leven van een volwassene kan voordoen en is daarom niet beschikbaar voor kinderen onder veertien jaar.

  https://www.astro.com/prod/pr_ph_h.htm

 3. Is dit nou passieve agressie?

  Wat niet wegneemt dat ook ik bill gates een irritante waanzinnige idioot vind, trouwens.

 4. Waarom moeten idioten altijd zo druk gesticuleren

  Is al dat gewapper nodig om de aandacht af te leiden van de onzin die ze uitkramen
  Of geeft dit aan hoe ziek ze zijn

 5. Net zo gek als toen hij bezig was zijn virusware te verkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *