Blckbx

blckbx today: eigen immuniteit sterker dan vaccins | embryowet onethisch? | klimaatangst & onderwijs

Woensdag 1 juni 2022

In de uitzending van vanavond onder andere:

– The New England Journal of Medicine heeft een artikel gepubliceerd waar uit een studie blijkt dat onze eigen immuniteit beter beschermt tegen corona infecties dan een vaccin. Statisticus Maurice de Hond praat ons bij.

– De nieuwe voorgestelde embryowet, waarbij embryo’s legaal gekweekt zouden mogen worden voor wetenschappelijk onderzoek, werpt een ethisch vraagstuk op. D66 en VVD botsten deze week met de Christenunie hierover. Rechtsfiloof Raisa Blommestijn zet de kwestie uiteen.

– Emeritus-hoogleraar Guus Berkhout stuurde een open brief naar de kinderombudsman over zijn zorgen hoe kinderen, volgens hem, worden blootgesteld aan een “angstcampagne rond klimaatverandering”.

– Aan de desk staan rechtsfilosoof Raisa Blommesteijn, statisticus Maurice de Hond en programmamaker Flavio Pasquino.

– Presentatie: Sanae Orchi

We hebben een boete te pakken van het ANP, wil je ons helpen?

Boete

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 746 times, 1 visits today)
3 thoughts on “blckbx today: eigen immuniteit sterker dan vaccins | embryowet onethisch? | klimaatangst & onderwijs
 1. Embryowet onethisch? Is de vraag die gesteld wordt.
  Ook ivf komt zijdelings ter sprake als iets wat ‘we’ al geaccepteerd hebben.
  Het probleem is dat het bespreken van dergelijke onderwerpen in de mainstream media nooit vanuit een Bredere Visie worden bekeken en dat dreigt nu ook hier weer te gebeuren.
  Wie dergelijke diep immorele ‘levens reddende’ ontwikkelingen niet in zijn volle consequenties etaleert werkt mee aan de ondergang.
  IVF is in feite HET MET VOORBEDACHTEN RADE aantasten van de LICHAMELIJKE INTEGRITEIT van een weerloos wezen dat achteraf na de nodige jaren de aantasting van zijn lichamelijke integriteit kan beseffen.
  Het geknoei met embryo’s is in feite geknoei met de mens en het levensreddende aspect (nota bene tegen enorme kosten) is lachwekkend in een een wereld waar de massamoord aan de orde van de dag is.
  Het is nu eenmaal een feit dat vanaf de conceptie een nieuw menselijk leven begonnen is.
  In Nederland hebben vrouwen het recht op het verwekken van ongewenste kinderen en dus staat de mens in de eerste 24 weken van zijn leven volledig buiten de bescherming van de wet. (wereldwijd jaarlijks 73 miljoen)
  Dat recht is gebaseerd op baas in eigen buik en het onvermogen baas te zijn in eigen slip.
  De Great Reset
  De ‘autoriteiten’ gaan op kunstmatige wijze de voortplanting overnemen van het volkje dat, na voldaan te hebben aan vereiste criteria, op verzoek een kind krijgt toegewezen als de autoriteiten nieuwe arbeidskrachten noodzakelijk achten.

 2. Over Down nog dit.
  Achter selectieve abortus schuilt met betrekking tot handicaps exact dezelfde intentie als in de kampen van Adolf, nu achter gesloten deuren.
  Als we het over Down hebben dan moeten we de juiste vraag stellen.
  Is er ooit een mens met het syndroom van Down geweest die de wereld een schade berokkende die ook maar enigszins te vergelijken is met het kwaad en de schade aangericht door intelligente mens?
  Kijkend naar het knoopgala zie ik een zaal vol enthousiaste onnadenkende mensen.
  Een show waar ik persoonlijk braakneigingen van krijg in het bewustzijn dat de show wordt gepresenteerd door een figuur die de ideologie van hun selectieve ruiming voorstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *