Blckbx

blckbx today: EU-opmaat CO2-budget | The Great Reset in NL | Risico’s hersenelektroden vs. depressie

Maandag 19 december 2022
– In november 2021 was ondernemer Pim van Rijswijk te gast bij het tv-programma ‘Business Class” met Harry Mens. Hij analyseerde de maatschappelijke thema’s die WEF-directeur Klaus Schwab beschreef in zijn boek “Covid-19: The Great Reset”; niet wetende dat zijn analyse – precies een jaar later – nogal veel lijkt op de Nederlandse maatschappij anno nu. Pim staat vanavond bij ons aan de desk en maakt voor ons een nieuwe analyse.

– Neurowetenschappers in Amerika kunnen middels een nieuwe methode stemmingen bij iemand met een depressie in het brein meten, om diagnose en de ernst vast te stellen. Gedragsdeskundige Romy Quint neemt ons mee in deze technologische en neurowetenschappelijke ontwikkelingen én de risico’s ervan.

– Afgelopen weekend bereikte het parlement in Brussel een zogenoemd historisch akkoord. Naast bedrijven gaan nu ook EU-burgers betalen voor hun CO2-uitstoot. Ondanks de inflatie en gestegen energieprijzen zet men nu vanuit Brussel in op nieuwe prijsopdrijvende klimaatmaatregelen. Energieconsultant Ennio Senese praat ons bij over deze ontwikkeling.

Desk: Ondernemer Pim van Rijswijk, energieconsultant Ennio Senese en gedragsdeskundige Romy Quint
Presentatie: Sanae Orchi

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 778 times, 1 visits today)