Blckbx

blckbx today: Great Reset krijgt vorm bij WEF-meeting | OMT beïnvloedbaar | Desinformatie Pointer?

Woensdag 25 mei 2022

In de uitzending van vanavond onder andere:
– De World Economic Forum Annual Meeting vindt deze week plaats in Davos. Wij geven een overzicht van de meest spraakmakende statements die al zijn gemaakt. De Great Reset lijkt zich daadwerkelijk aan te kondigen.

– Een reportage over het kort geding tussen de stichting Clintel en het KRO-NCRV-programma Pointer. Het TV-programma beschuldigt de stichting van funding door de olie-industrie en het geven van een valse voorstelling van zaken. Clintel zelf beschouwt dit als een lastercampagne.

– Het ministerie van VWS is in de eerste maanden van de coronacrisis van grote invloed geweest op de adviezen van het OMT. Dit blijkt uit vrijgekomen WOB-documenten. Gisteravond was hier een Tweede Kamerdebat over en we bespreken dit met politiek verslaggever Bert Brandsma.

– Aan de desk staan hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit, politiek verslaggever Bert Brandsma en programmamaker Flavio Pasquino.

– Presentatie: Sanae Orchi

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.269 times, 1 visits today)
7 thoughts on “blckbx today: Great Reset krijgt vorm bij WEF-meeting | OMT beïnvloedbaar | Desinformatie Pointer?
 1. The new energy for the next 2000 years in the Aquarius (2012 already) periode has the next ingredients: Authentic being, respect for individuals and Mother Earth, self care and love, carying your neighbor and loved ones and as the name of the new period suggested it goes along with a lot of water to clean the previous cycle (estimated repairs 200 billion) all over the world as you can see in the past half year. Karma and bad behavior is coming out when the planet Pluto (reincarnation) from the dark night of the soul wakes the up for recovery in behavior is building a better future and not building back better as slavery from the past 2000 years and we are moving in evolution from our planet from desire to intelligence for 8 billion people is the new energy and forecast and is our turn now = respect for your own country and their citizens who live there = meaningful and learn them better in culture because every place on this earth is unique = eternity to all you love = carrying and sharing

  The Earth is Forcing you to Evolve

  Consistent power spikes in the Schumann resonances force brainwaves to stay elevated in power which has the effect of raising human consciousness.

  De consistente stroompieken die nu over onze aarde neerdalen in de Schumann resonanties dwingen onze hersengolven hoog in kracht te blijven, om zodoende het effect te bereiken van onze collectieve mensheid tezamen het menselijke bewustzijn te doen verhogen.

  Dit is geweldig! Ik leer graag over de verbinding tussen het menselijk lichaam en de aarde. Zon en kosmos!

  Ja “The Greath Mother” vraagt ​​je om te evolueren in 2022. Je zou hiervan kunnen leren dat de aarde dus een levende magneet is. Wij dus ook allemaal, stem daarom dan ook af op de aarde. Leer dat jij net als ieder ander een magneet bent en stapel deze magneten en verbindt en connect met je magnetische kracht.

  We zijn allen een.

  https://youtu.be/r-SPns0Lx1U

 2. Tip: Reconnect With Yourself

  Essentials of Divine Breathing brings together the recent writings of author and spiritual leader Masami Saionji. This book discusses the practical explanations and exercises of the divine breathing method. This simple yet profound technique guides us to activate our inner life power and reconnect with our inner wisdom so that we can make the most of our lives. My Breathing and emotions is available on Apple Books.

  https://books.apple.com/us/book/breathing-and-emotions/id1560465605?ls=1

 3. DE NIEUWE MEDIA
  De nieuwe media willen groeien, ze ontmaskeren de leugen maar houden de grootste leugen in stand.
  Ze hebben begrepen dat ze daar van af moeten blijven als je wilt groeien, dus houden ze hun bedrieglijke mond.
  DAT IS OVER HET RECHT OP HET VERWEKKEN VAN ONGEWENSTE KINDEREN.
  Het moet volgens de EU alleen nog een officieel mensenrecht worden, abortus noemt men dat.
  Dat correspondeert aardig met de Great Reset en het politieke recht op het verwijderen van de ongewenste mens middels oorlog, honger, indirecte en directe euthanazie.
  Na WO2 hebben overheden en wetenschappen met behulp van het massamedium, onder geweeklaag en WO2 herdenkingen, de regie over het menselijk leven geheel in eigen hand genomen.
  Buiten bewustzijn maar met toestemming van de volken omwille maar één belang, de zogenaamde vrij seks.
  Achter gesloten deuren worden met het menselijk leven alle denkbare en ondenkbare experimenten uitgevoerd, ook met baby’s die geboren zijn en alsnog ten dode opgeschreven.
  Vele duizenden weeskinderen werden en worden misbruikt voor seks en de meest gruwelijke experimenten.
  In de loop der jaren zijn de mensen gaandeweg geïndividualiseerd en met een onvoorstelbaar bombardement aan reclame omgevormd tot consumenten die in de verste verte niet bij machte zijn zich te identificeren met het ongeboren leven. Een toestand waarin zij zelf verkeerden aleer zij tot consumptie overgingen.
  In voorbereiding op de GREAT RESET hebben politiek en massamedia de mens inmiddels zelfs wettelijk de volslagen geschifte status van Gender verleend.
  Een seksueel wezen dat zich op alle denkbare en ondenkbare manieren seksueel lustig manifesteert, een nieuw soort ‘persoonlijkheid’.
  Pedoseksuelen zijn nog niet helemaal in het rijtje van de Genderclub opgenomen, maar sinds jaar en dag wordt door diverse instanties, politiek en media hard gewerkt aan de ‘emancipatie’ van pedofielen en het vertrouwd maken van kinderen met de genoegens van seks.
  Zoals het met door WHO verordonneerde lesmateriaal dat baby’s en kinderen leert dat het alleszins de moeite waard is om vooral daarvoor te leven in een ‘samenleving’ die er onder leiding van politiek en media al vele jaren voor leeft.
  Nu zijn deze kinderliefhebbers niet zo gek veel fouter dan zij die omwille de lust ongewenste kinderen verwekt om ze te laten doden door de specialist.
  De mens wordt niet langer aangeduid op grond van zijn lichamelijke verschijning maar op grond van zijn seksuele gedragingen.
  De nieuwe media op internet mogen dan de waarheid in pacht hebben maar ik hoor ze toch ook zeggen dat zwijgen foute boel is.
  Als consument hebben we niet het minste bewustzijn dat we zelf een product zijn geworden.
  Een product waarvan de lichamelijke integriteit op voorhand en met voorbedachten rade wordt geschonden, maar ook dat zijn consument en massamedium zich kennelijk niet bewust.
  Dat gebeurd in kinderproductiebedrijven die kinderen leveren aan Genders incluis de alleenstaande Gender die geen hondje van de fokker wil.
  Het embryo, opgeslagen in het stikstof wacht op afname.
  Zelfs het sperma waarmee kinderen gefabriceerd worden komt uit het ijs en uit het ijs van het hart dat heden, niet toevallig, in toenemende mate faalt.
  Zoals met abortus en de meest gruwelijke experimenten, is de kinderconsument, geheel bevangen door de kinderwens, niet in staat zich te identificeren met het kunstmatig geproduceerde kind.
  De gevolgen van dit mensonterende commerciële experiment zijn onbekend, zoals dat ook het geval is met de experimentele griepspuit die waarschijnlijk niet zo experimenteel is als het lijkt.
  Hoe dan ook, gewenst of ongewenst, de consument wordt respectievelijk door de aborteur en de kinderproducent op zijn wenken bediend.
  De vernietiging en de commercieel experimentele productie van het kind liggen aan de basis van de Great Reset die middels de WHO de kinderen van nu, de komende generaties van de nieuwe wereld van slavernij, het grote geluk van seksuele opwinding en orgasme beloofd.
  Houden jullie dat maar onder de pet dan komt het dik voor elkaar met de nieuwe wereld.

 4. Te ingewikkeld verhaal voor mijn simpele ziel.

  Wat ik het vervelende vind van BB vindt is het eeuwige respect dat
  we vroeger ook voor Hitler en trawanten hadden.

  Nazi’s moet je gewoon door een verzet afknallen, wil je overleven.
  Altijd zo geweest!

  De Baader-M-groep had dat eerder door dan de huidige sukkels nu!
  We hebben te maken met al weer in de geschiedenis met een moordend
  misdaadsyndicaat!

 5. We hebben een kamer in “De Olifant”, aka het oranje hotel…
  Het uitzicht is prachtig.
  Het inzicht groeit.
  Ondanks de tralies op het netvlies.

  Nederland is een bedrijf, sinds 1848, geregistreerd als
  STATE OF THE NETHERLANDS CIK#: 0001008288 (see all company filings)
  State location: P7
  Mailing address: KORTE VOORHOUT 7 THE HAGUE NETHERLAND P7 2514CW
  Business address: KORTE VOORHOUT 7 THE HAGUE NETHERLAND P7
  2514CW 01131703428793

  Dus dicht bij Scheveningen.
  En het panorama Mes-dag.
  O nostagie….
  (Uitspraak: [nɔstɑlˈxi] verlangen naar een geromantiseerd vroeger.)

  Panorama Mesdag is een museum met daarin het grootste schilderij van “Nederland”, dat bedrijf, zie boven. Om dat te zien kost geld. Voor kinderen hoeft men niet te betalen daarentegen.

  Entree kost 15 euro. Kinderen gratis!
  Met 7 jaar werd ik daar al met een bus vol medekinderen afgeleverd.
  Wat mooi!
  Al een jaar later was dezelfde bus onderweg naar de ‘gevangenpoort’, om ons op de hoogte te stellen van de aldaar… bewaarde spullen. Gevestigd aan het Buitenhof! Daar zette men de buiten neer, vermoedelijk, na terugkeer van weer een rooftocht?
  Wat een bijzonder schoolreisje was dat… om nooit te vergeten.

  Over de collectie: In 1882 opende Rijksmuseum de Gevangenpoort zijn deuren met de grootste verzameling straf- en martelinstrumenten van Nederland. De entreeprijs is daar lager, maar 10 euro en je bent binnen,

  Toepasselijk. Misschien gaat er anders niemand?
  In mij als achtjarige een verloren investering van de Theo Thijssenschool: in de bus terug naar De Bilt werd ik misselijk. ONpasselijk.

  In musea als deze wordt “Nederland” dus bewaard.

  Verbuigingen: museum|s, mu|sea (meerv.) gebouw waar waardevolle dingen worden bewaard en tentoongesteld Voorbeelden: `museum voor moderne Oliefanten…’

  Eigenlijk, eigen-lijk stond daar “kunst”.
  Het blijft behelpen…
  Gevangen in verlangen, nostalgie, naar Wat eigenlijk?

  Breng de Moed op om te kijken, en te zien!
  DWARS door de tralies heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *