Blckbx

blckbx today: hausse aan faillissementen, links politiek ontheemden kritisch op coronabeleid en meer

In de uitzending van vanavond onder andere:

– Het aantal faillissementen is in maart 2022 voor de tweede maand op rij gestegen. Ongeveer 13.000 bedrijven zijn zelf met hun activiteiten gestopt, een stijging van 8% vergeleken met maart vorig jaar blijkt uit een recent verschenen KVK rapport.

– Afgelopen vrijdag vond de derde Postpandemiedialoog plaats. Dit is een initiatief van De Vierde Golf: een collectief van links politiek ontheemden die zich zorgen maken over het coronabeleid. Onze verslaggever was ter plaatse.

– Gisteren vertelde de Oekraïense president Zelensky bij het Amerikaanse programma “60 minutes” dat hij De Krim, nooit zou erkennen als Russisch grondgebied en daarmee lijkt er voorlopig geen einde te komen aan de oorlog.

– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, verslaggever Erwin Taams en retaildeskundige Hans van Tellingen.

– Presentatie: Sanae Orchi

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 581 times, 1 visits today)
One thought on “blckbx today: hausse aan faillissementen, links politiek ontheemden kritisch op coronabeleid en meer
  1. Nachtmerrie natuurlijk, wat anders!? Ik geloof nix van politiek, op welke autoriteit? Ik erken geen autoritairians, alléén op mijn eigen intuïtie & spirit autoriteit, dat is voldoende voor mij! Echte wetenschap erkent ook geen autoriteit! Ik ben de spirit die dit mijn lichaam in leven houdt, niemand anders! Zonder mij va!t dit lichaam direct dood neer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *