Blckbx

blckbx today: Journalistieke code NPO? | Stikstofplannen met grote gevolgen | Docu: What is a Woman? Mee gepost

Woensdag 8 juni 2022

In de uitzending van vanavond onder andere:

– Volgens ombudsman Margo Smit is de journalistieke code van de NPO geschonden bij de omroep Ongehoord Nederland. Ook andere omroepen moeten zich die kritiek aantrekken. Wat bedoelt ze hiermee?

– Minister voor Natuur en Stikstof Christianne van der Wal (VVD) presenteert vrijdag haar nieuwe stikstofplannen. Ruim 500 VVD-leden zijn tegen haar plannen waarbij de haalbaarheid, de geloofwaardigheid van de modellen en de gevolgen voor de agrarische sector de grootste punten van zorg zijn.

– Het draait in de documentaire ‘What is a Woman?’ om een simpele vraag: ‘Wat is een vrouw?’ Toch lijkt niemand die vraag in de documentaire van Matt Walsh te kunnen beantwoorden. Sietske Bergsma bespreekt met ons hoe dat toch kan.

– Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, wetenschapsjournalist Marcel Crok en redacteur Bas Reijnierse.

– Presentatie: Bjorne Willemsen

De Docu What is a Woman – Engels gesproken

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 355 times, 1 visits today)
2 thoughts on “blckbx today: Journalistieke code NPO? | Stikstofplannen met grote gevolgen | Docu: What is a Woman? Mee gepost
 1. What is a Woman?
  De zogenaamde nieuwe media zoals Black Box zijn er om de Echte Wappies zoet te houden.
  Zij zullen de afschaffing van MAN en VROUW niet bespreken in het kader van de enorme misdaden van abortus provocatus en de mens als product uit de kinderfabrieken.
  Ontwikkelingen die in het kader van de WEF-strijd tegen overbevolking VOLLEDIG aan elkaar zijn tegengesteld. Daar klopt iets grondig niet.
  Selectieve abortus en selectieprocedures bij de kunstmatig geproduceerde mens zoals zaad, eicel en foetus selectie zouden zeer ernstig te denken moeten geven, zoals ook de belofte dat de vrouw zal worden ‘verlost’ van de zwangerschap.
  Alles wijst er op dat de nieuwe übermensch de zwangerschap gaat vervangen door geprogrammeerde kunstmatige kinderproductie uit bevoorrechte donoren van geslachtscellen.
  Volledige scheiding van seksualiteit en voortplanting. Voortplanting door en voor het tuig. En voor het beloofde geluk worden kinderen op scholen al voorbereid.

  Het is 15-5-2046.
  Mijn buurvrouw spreekt mij aan bij de superstore waar ik zojuist sprinkhaan soep heb gekocht.
  Iemand die wist dat zij geen toestemming voor zwangerschap had aangevraagd heeft haar aangegeven.
  Ze is door de rechter verplicht om gebruik te maken van haar abortusrecht.
  Als ze zo graag een kindje wil had ze ook een gemodificeerde baby kunnen aanvragen bij de WHO.
  “Waarom heb geen aanvraag voor een zwangerschap gedaan” vroeg ik haar.
  “Denk je echt dat ik en mijn verwekker allebei door de medische keuring waren gekomen? Vergeet het maar, hooguit 1 op de twintig genders komen er door.
  “Maar je weet toch dat je een illegale baby moet afstaan, dan heeft een illegale zwangerschap toch geen enkele zin. Dat levert alleen maar problemen op”.
  “Ik haat de wereld, ik haat de hele wereld, ik stap er uit”.
  “Voor een zachte dood kun je je aanmelden bij het euthanasie centrum. Ik werk daar en ik garandeer je dat je probleemloos inslaapt”.

 2. U hoeft zich overigens geen zorgen te maken over mijn reactie op What is a Woman. Hij word slechts door enkelen gelezen. Zo ligt nu eenmaal de machtsverhouding van de inbreng van het individu en het nieuwsmedium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *