Blckbx

blckbx today: mondkapjes voor beïnvloeden gedrag, Jeugdzorg herziet ‘Aanvaardbare termijn’ en meer

In de uitzending van vanavond onder andere:

– De betrokken beroepsverenigingen binnen de jeugdzorg willen de zogeheten ‘Aanvaardbare termijn’ voor het uit huis plaatsen van kinderen herzien. Hoe ziet deze richtlijn er nu uit en wat voor impact heeft het op alle uithuisgeplaatste kinderen van de toeslagenaffaire?

– Mondmaskers bleken ineffectief om de transmissie van het coronavirus te stoppen. Burgerjournalisten doken de vrijgekomen WOB documentatie in en kregen boven water dat ze vooral ingezet waren voor gedragsbeïnvloeding.

– Zelfzorgcovid19.nl, het platform van huisarts Rob Elens, is flink beboet omdat er reclame zou zijn gemaakt voor de medicijnen Ivermectine en Hydroxychloroquine.

– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, blckbx-redacteur David Boerstra en huisarts Felix van der Wissel.

– Presentatie: Sanae Orchi

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 541 times, 1 visits today)
4 thoughts on “blckbx today: mondkapjes voor beïnvloeden gedrag, Jeugdzorg herziet ‘Aanvaardbare termijn’ en meer
  1. ??? boete krijgen voor het noemen van een product dat al lang voor het starten van deze site op het internet te vinden was???!!!

    Hoeveel boete moet clubrutte dan betalen voor het DAG IN DAG UIT opdringen van het door hen genoemde product dodelijk vaccin met gratis cobragif?

  2. Op zoek naar Erick van Dijk, vertaler van de Fuellmich-video’s verscheen een telefoonnummer in Brabant. Zojuist is gesproken met Erick van Dijk, maar niet de Erick van Dijk van de video’s……….

    Hoe kun je in contact komen met de bedoelde Erick van Dijk?
    Van hier is dat alleen mogelijk via telefoon (vast nummer) en email.

  3. Het basisonderwijs is in gesprek, in opdracht van…, overleg betreft de verandering van vakantiedagen rondom de Zomervakantie en Kerstvakantie. Men heeft geen flauw, of communiceert dit niet met de werknemers, benul van de motivatie vanuit de regering. Zorgelijk!

  4. Do no harm? Experimenteel? Men weet dondersgoed wat dit mRNA product op mensen doet, Harm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *