Blckbx

blckbx today: Russische “wraak” | Coronacommunicatie manipulatief | Groningen radeloos door overheid

Maandag 10 oktober 2022

– Vladimir Poetin zegt dat de Russische aanvallen op een groot aantal Oekraïense steden als “wraak” geldt voor de explosie op de Krimbrug. Het conflict in Oekraïne blijft hiermee escaleren waarbij het Westen doorgaat met wapenleveranties aan Oekraïne. Waar eindigt dit conflict en hoe gaat dit ons (nog meer) treffen?

– “De coronacommunicatie moet net zo irritant worden als de wasmiddelenreclame” is een van de stuitende quotes van een ambtenaar eind 2020, zo blijkt uit nieuw verschenen Wob-documenten. Zo zijn er meer stukken die haarfijn aantonen dat de overheid middels manipulatieve gedragsbeïnvloeding de bevolking één kant opdrijft.

– De gaswinning in Groningen is weer actueler dan ooit; zaterdag was daar weer een aardbeving en vandaag waren de parlementaire verhoren over Groningse gaswinning. De overheid beloofde veel, maar liet de Groningers radeloos achter.

Desk: Medisch ethicus Wendy Mittemeijer-Ooteman, politiek verslaggever Bert Brandsma en onderzoeksjournalist Daan de Wit
Presentatie: Sanae Orchi

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 517 times, 1 visits today)
2 thoughts on “blckbx today: Russische “wraak” | Coronacommunicatie manipulatief | Groningen radeloos door overheid
  1. Dit is niet onze main stream media, niet ons regime, niet onze coronacrisis, niet ons koningshuis, niet onze klimaatcrisis, niet onze stikstofcrisis, niet onze staatsgreep, niet onze EU, niet onze NAVO en vooral niet onze oorlog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *