Café Weltschmerz

Bouwen aan een krachtig MKB – Olaf Weller en Edwin Schaafsma

In deze tweede aflevering van Nieuwe Wereld Ondernemers gaat Olaf Weller van Keuze Vrij Bij Mij, in gesprek met Edwin Schaafsma, ondernemer, coach en investeerder. We hebben het over zijn weg van 0 naar 200 miljoen omzet, de stijgende vermogensongelijkheid in Nederland, waarom Nieuwe Wereld Ondernemers goed moeten leren omgaan met geld en het belang van een sterk en krachtig MKB. “Het MKB dient veel meer samen te werken en te denken in kansen.”

Wil jij een gratis strategie gesprek met Edwin Schaafsma ter waarde van € 500? Ga dan naar: https://www.ejga.nl/

We leven in een tijd waarin ondernemers enorme uitdagingen voor hun kiezen krijgen. We weten steeds beter wat we niet meer willen, maar wat willen we dan wél? Middels Nieuwe Wereld Ondernemers zoeken we naar antwoorden op die vraag. Dat doen we door ondernemers, pioniers en experts te interviewen en door gelijkgestemde ondernemers live en online bij elkaar te brengen in hét nieuwe ondernemersnetwerk voor verbinding, inspiratie en co-creatie. Ga naar https://nieuwewereldondernemers.nl/ voor meer informatie over dit netwerk, vind bijeenkomsten bij jou in de buurt of help mee om deze te organiseren.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 331 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Bouwen aan een krachtig MKB – Olaf Weller en Edwin Schaafsma
  1. keuzevrijbijmij: niet hier! Hier komen geen gevaccineerden binnen!
    keuzevrijbijmij is waarschijnlijk een wef-initiatief: het probeert zoveel mogelijk mensen die niet gevaccineerd werden/mogen worden te schaden door ze samen te brengen met gevaccineerden die niet alleen spike proteinen uitstoten, maar ook grafeen (di)oxide: en Olaf is daar heel blij mee.
    Hoe meer slachtoffers, hoe beter, denkt Olaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *