Viruswaarheid

BREAKING NEWS: Willem Engel is vrij!

8 thoughts on “BREAKING NEWS: Willem Engel is vrij!
 1. Dat was met Micha Kat ook voortdurend van die kat & muis spelletjes! Waar zit hij nu & zijn vrienden? Morgen komen ze weer met een vordering voor een nieuw onderzoek zogezegd! Weer een nieuw proces dat ze zullen verzinnen over iets! Geloof die toch niet meer, zolang hij processen gaat blijven voeren tegen hen, zullen ze hem weer komen oppaken! Micha Kat heeft al die vele jaren voortdurend nieuwe processen tegen zich gekregen omdat hij gewoon verder het geval Demmink bleef natrekken! Ga maar eens na hoe dikwijls ze Micha in de cel hadden gestoken! Tsjonge!

 2. Wat ik nog te vragen had duurt nog maar een cigaret en een laatste glaasje aan de bar
  —————————————————————————————————————————————
  Een paar vraagjes aan politieagenten.
  Zou je nu een jood met een keppeltje ook oppakken?
  Zou je kinderen bij de ouders weghalen omdat ze vaccins weigeren?
  Zou je Wim Dankbaar oppakken omdat hij feiten over de vaatstramoord blootlegt?
  Zou je een nobelprijswinnaar oppakken omdat hij onthult dat jouw kinderen vermoord worden met vaccins?
  Zou je Hugo de Jonge oppakken omdat hij medeschuldig is aan democide door big farma onder Bill Gates?
  Zou je Sigrid Kaag en Mark Rutte oppakken omdat zij bijdragen aan depopulatie en roof en daarmee landverraad plegen? (sic!)

  En dan de laatste vraag: kun je begrijpend lezen?

  JA OF NEE?

  VERSPREIDEN

 3. Ik ben alléén voor individuele vrijheid, niet voor politiek, godsdiensten, & superrijk! Ik stel dat op eigen spirit autoriteit, hun autoriteit erken ik nooit, negeer ik altijd, ik loop ook voor nix naar die hun krombanken! Anarchistische principes met spirit in want dat ontbreekt volledig in het andere anarchisme, men hoeft zeker niet alles van het andere anarchisme over te nemen, want ze denken te veel communistisch nog, ze willen zelfs blijven samenwerken met communisten die hen uitgemoord hadden, & zijn tegen alle bezit, ook niet mee eens, mensen hebben allemaal recht op eigen woning zonder dat een staat mag bestaan die daar taksen blijven op heffen & controles blijven creëren!

 4. Dank Jeroen voor al je werk en WELKOM Willem,
  fijn dat je er weer bent.
  Het is schandalig machtsvertoon van het OM om op zo’n wijze een integere burger aan te houden en daarnaast je niet eens te legitimeren….
  Ja Willem en Jeroen het gaat maar om één ding waar we voor gaan:
  LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE en we laten ons NOOIT de mond snoeren !

 5. Maar dat de Jezuïeten hier Justitie in handen hebben, daar hoor je verder niemand over.

  In het land der blinden, is eenoog koning.

 6. Maar ze laten zich straks wel achter de voordeur prikken door het monopolie van het politieke geweld, het is al meer dan twee jaar, ”love love love enzoverders tegen de straatmuren, het zal je niet uit de politieke cel redden, door alle dagen alléén maar, love love love van de Beatles te zitten zingen, je zal het alléén maar beu worden, je kan wel vasten tot je spirit je dwangbuis zal kunnen verlaten & hiermee ook deze hel planeet te verlaten waar je nooit had moeten zijn! Maar dat is zelfs niet zeker, want de amnesia traps incarnatie machines sturen je terug deze planeet op, als je niet weet hoe je ze kan ontwijken, want ze maken je wijs dat je het licht in moet gaan, dat mag je juist niet doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *