Overige

Britse uitvaartondernemer John O’Looney wordt K0VIT klokkenluider – Nederlands ondertiteld

38 thoughts on “Britse uitvaartondernemer John O’Looney wordt K0VIT klokkenluider – Nederlands ondertiteld
 1. wooow om stil van te worden. Ben me al lang bewust van de criminele gang van zaken met deze gifspuiten. En hier een bevestiging ervan. Hoop dat hij nog vele jaren onder de mensen mag blijven, want men weet inderdaad nooit hoe mensen die de waarheid uitbrengen, het zullen overleven. De walking dead, de gevaccineerden, gaan nog hysterisch worden als ze met bosjes gaan sterven en niet-gevaccineerden gaan uitmoorden. Daar heeft de Italiaanse broeder en antropoloog Bugnolo ook al voor gewaarschuwd.

  https://rumble.com/vk3k5e-wereldwijde-chaos-verwacht-komende-herfst.html?fbclid=IwAR3J9lpxDpgy-4859-tuRfMd5aWdXVsVe8XbetFj-gYtrl36OjjpqXoinQM

 2. Zeer confronterend als verpleegkundige op pensioen. Zorg is een moordmachine geworden!
  En Mensenrechten een vod papier.
  We moeten idd INFORMEREN, groep vormen, actie ondernemen!

 3. Wat een krachtige getuigenis.
  Dit bevestigt zo veel zaken die ik al had ontdekt via onderzoek over de laatste vijf jaren.

  Het is aan ons om onszelf te redden. Kom massaal op straat, nu dat ge nog iets hebt ge verliezen. Als ge wacht tot op het einde dan is er enkel uw verantwoordelijkheid naar u kinderen en medeburgers die ge nog proper kunt houden.

  Het is tijd dat we voor elkaar gaan zorgen, zonder die parasieten die zich achter de overheid verschuilen.

 4. Very shocking!!!!
  I already knew a lot of information of what’s going on, and this interview is a strong confirmation and an impressing warning!
  God bless and protect this honest and brave man!

 5. Dit lijkt iets anders. Veel te kleinschalig. Lijkt erop dat ze het Zweedse gevangenissysteem willen implementeren dat erop gericht is de gevangenen niet als beesten te behandelen omdat je dan beesten moet loslaten in de maatschappij als ze weer vrijkomen. Het idee is behandelen als mensen en ze leren zich te gedragen als goede burgers. Ze opleidingen te laten doen waardoor ze bij vrijlating een legitiem leven kunnen starten en je buurman kunnen worden. Werkt verrassend goed.
  Nee, we zullen moeten zoeken naar grotere faciliteiten meer lijkende op concentratiekampen. Ze zullen geduid worden als quarantainefaciliteiten.

 6. Nog een klokkenluider.

  De bilderbergers hadden het in de `70er jaren gepland depopulatie.
  Bill Gates werd in een engelse krant genoemd met het bericht depopulatie dmv vaccinaties.

  Ik wist dat het eraan zat te komen maar niet wanneer.
  Alles wordt gecensureerd, ik kan bijna niets op facebook plaatsen.

  Ik hoor persoonlijke zaken maar lees ook persoonlijke zaken op facebook.

  Het BPOC heeft al een jaar gesprekken met deskundigen en slachtoffers maar ook politieverhoren.

  Ik volg wat er wereldwijd gebeurd. Overal dezelfde terreur en agenda.

  Ik wil de upload delen dat ik gisteravond tegenkwam,

  https://www.bitchute.com/video/HpCxOAXTikby/?fbclid=IwAR28peVGwCCA2qOkmuZ1AjTXu6pDSlc_N0gFJ_kOrCSNNFdRxiAF73C4Tcg

 7. Inderdaad zijn geen detentie huizen maar concentratiekampen die ze in paraatheid brengen gebeurt over de hele wereld mensen die prik gehad hebben en overleven en niet in de pas lopen worden hier in gestopt net als diegene die geen prik willen. Word tijd dat mensen hun ogen openen voor wat er komt.. totoaal niets in vergelijking van wat er nu gaande is. Daarom moeten we allen samen tegen de regeringen ingaan en please mensen blijf van die 3 de prik booster af is puur vergif !

 8. Klopt waarheid mag niet gezegd worden anders kan hun plannetje niet doorgaan schande is het.. een overlevende van holocaust heeft hier ook voor verwittigd je kan haar verhaal horen via you tube Vera Sharav

 9. Mainstream media is very sick , gisteren kind van 12 plotseling gestorven geen onderzoek en geen autopsie ! Dit zegt genoeg !

 10. Wtf wat een mafklapper deze gast. geen mensen die overlijden in ziekenhuizen, kinderen die straks allemaal dood gaan.
  m.a.w er/is was niets aan de hand en alle gevaccineerde gaan straks allemaal dood.
  nog maar te zwijgen wat meneer zegt over de kampen waar de gevaccineerde in gaan straks.
  ik weet niet wat deze man geslikt heeft maar hij is knettergek !!

 11. Jammer dat jullie alleen kritisch zijn over de mainstream media en geen vragen stellen bij het verhaal van 1 persoon. Dat hij ‘niks gezien heeft wat op COVID lijkt’ wil niet zeggen dat het er niet is. Dat het ‘nooit voorkomt dat hij zo vaak naar een verzorginshuis moet’ heeft misschien te maken met de uitzonderlijke situatie in een pandemie i.p.v. dat daar mensen uitgeroeid worden. Kom op zeg, doe niet alsof je overal kritisch over nadenkt als je geen vragen hebt bij alle gaten in dit persoonlijke verhaal en het zo voor waarheid aanneemt, alleen omdat het geen mainstream media is en aansluit bij wat je al denkt.

 12. Heb je de hele video bekeken of alleen de eerste 10 minuten? Heb je uberhaupt geluisterd naar wat hij allemaal gezegd heeft? Het lijkt er meer op dat je het niet helemaal kunt bevatten. Misschien moet je iets meer naar de overheid luisteren, dan kom je er wel.

 13. dit is wat meneer letterlijk zegt:
  1)geen doden in ziekenhuizen maar enkel in verzorgingstehuizen
  2) 2020 minder doden dan in 2019
  3) ze vermoorden opzettelijk mensen met midazolam
  4)ze doen aan ontvolking mede door toedienen midazolam en middels vaccinatie om jongeren onvruchtbaar te maken.
  5)er was pas echt toename ( explosief) na toedienen vaccin.
  6) vergelijk wordt getrokken met de 2e wereldoorlog
  7) gevaccineerde gaan dood of worden krijgen klachten… en de niet gevaccineerde gaan in mega gevangenissen die ze overal aan het bouwen zijn.

 14. Ik heb gehoord dat ie weer opgestaan is uit de dood. En plots kon vliegen. Hoor je niemand over.

 15. Eerder kon ik hem in zijn geheel afspelen, nu gaat dat maar tot de helft, ook: de door de interviewer aangekondigde download-link is niet op deze pagina te vinden, graag plaatsen!
  Mvg,
  j.bos

 16. Tja,wij als Nederlandse uitvaartonderneming hebben idd precies hetzelfde meegemaakt als wat deze man vertelt. Aantal overledenen bleef in het begin gelijk ondanks covid, ongeveer 80% van de overledenen lag al slecht toen ze corona kregen maar werden allemaal bestempeld alscovid overledene. En idd, in maart van dit jaar ineens een hoge piek, sindsdien weer volledig stil. Wij zien precies hetzelfde maar als je dat zegt ben je een wappie….

 17. “Meneer de Jonge, heeft u een medische achtergrond?”
  Stilte….
  “Wat geeft u de Macht om mij een Wappie te noemen terwijl ik verpleegkundige ben met een gezonde leefstijl, die Corona reeds gehad en overleefd heeft in de eerste week van maart 2020.
  Volgens onderzoek https://www.nature.com/articles/s41586-021-03647-4 heb ik antilichamen in mijn beenmerg die levenslang geactiveerd kunnen worden wanneer ik weer met Corona in aanraking zou komen.
  Dáárom vind ik het onnodig om gevaccineerd te worden.

 18. Ik hoorde zopas dat ze van het vel van die doden lampenkappen gaan maken. Het vlees gaan ze verwerken tot hamburgers en de beenderen gaan ze vermalen om er broodjes mee te bakken. Grapje.
  Jongens toch wat voor een onzin allemaal. Ik werk zelf in een ziekenhuis en ben het kotsmoe om niet-gevaccineerde Covid patiënten op intensive care te verzorgen.
  Ga eens spreken met de duizenden ziekenhuisverplegers die het ook beu zijn.
  96% van de zieken die nu op onze intensive care belanden zijn mensen die NIET gevaccineerd zijn. De overige 4% zijn verzwakte personen met onderliggende aandoeningen. Dus alsjeblieft stop de verspreiding van deze onzin.

 19. Het volk moet met elkaar verbonden blijven ,om dit grote gevaar ,tegen te houden. Zorg nooit voor tweedeling, of apartheid. Dit zorgt voor onze ondergang. God heeft ons onze vrijheid gegeven, oom dit nooit meer los te laten. Al deze omgekochte en gelszuchtige aasgieren ,moeten snel achter de tralies, en laat ze daar vast roesten.

 20. Het volk moet met elkaar verbonden blijven ,om dit grote gevaar ,tegen te houden. Zorg nooit voor tweedeling, of apartheid. Dit zorgt voor onze ondergang. God heeft ons onze vrijheid gegeven, om dit nooit meer los te laten. Al deze omgekochte en geldzuchtige aasgieren ,moeten snel achter de tralies, en laat ze daar vast roesten.

 21. Deze geldgierige moordende fanaten ,zijn erger dan alle Hitlers bij elkaar.

 22. Ik vraag me af waarom al die regerings en gezondheidsfunctionarissen zijn gevaccineerd. En waarmee dan? Wie zet dan al die ongevaccineerden in een kamp wanneer ze zelf doodgegaan zijn? Het hele scenario is me nog niet duidelijk.
  Misschien ben ik daar ook wel rustiger bij.

 23. Ik ben ook verpleegkundige en hier ligt geen covid patiënt in het ziekenhuis. Je verspreid zelf onzin en denk dat je een nepperdje bent.

 24. Dank je Leondra, dat was nu ook mijn idee, na zelf verhalen te hebben gehoord van verpleegkundigen die op zaal werken en dossiers bijhouden waarin duidelijk niet wordt geregistreerd dat de patiënt on- of gevaccineerd is.

 25. Ik geloof hier helemaal niets van, temeer omdat het Maastrichts Medisch Centrum heeft verklaard dat 80% op de IC’s gevaccineerd is, je moet je schamen.

 26. Ik mag hopen dat je inmiddels erachter bent gekomen dat Corona, of beter gezegd COVID-19, helemaal niet bestaat omdat het vermeende SARS-CoV-2 helemaal niet bestaat. Het is verzonnen om de WEF-agenda te dienen (die van de totale controle over de mensheid en wereldwijde ontvolking) door als afschrikmiddel te worden ingezet om de biologische oorlog tegen de mensheid te kunnen starten, middels het inspuiten van DNA-manipulerende gif-cocktails en installeren en aanzetten van 5G-stralingszenders. Alle zogenaamde COVID-19 sterfgevallen zijn voornamelijk griepdoden geweest en verder zijn diverse doodsoorzaken onterecht geregistreerd als COVID-19. Sinds de injecties begonnen zijn (het woord vaccinaties is hier niet op z’n plaats omdat het geen vaccins betreft) zijn daar ook nog alle doden die door die injecties te betreuren zijn bijgekomen en als zodanig dus meegeteld in de statistieken. Overigens waren de lijkkisten in Italië aan het begin van de plandemie van foto’s en video’s die gemaakt zijn na de natuurramp die Italië jaren eerder heeft getroffen en zo zijn er nog meer beelden vervalst.

 27. Dit is duidelijk het werk van een trol, zoals men mensen noemt die online nonsense uitkramen en dat meestal met een doel doen en in opdracht. Bepaalde woorden die deze “verpleegster” gebruikt verraden haar/hem. Overigens begon het best goed want mensenvlees is inderdaad aangetroffen in hamburgers (McDonald’s) en vermalen beenderen van mensen zijn inderdaad aangetroffen in veevoer. Alleen gaat het dan niet om “COVID-doden” maar om ontvoerde kinderen die voor satanische rituele praktijken gebruikt zijn en na te zijn gedood worden “weggewerkt” door hun bloed en vlees te laten verwerken in de producten van fastfoodketens. Het klinkt bizar en is uiteraard erger dan walgelijk maar de bewijzen zijn er nou eenmaal. Erg genoeg, zou ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *