Café Weltschmerz

“Canadians, Heed warning Dutch Farmers” – Bethan Nodwell en Nynke Koopmans

Bethan Nodwell ontmoet in de studio boerin Nynke Koopmans, die samen met haar gezin een melkveehouderij in Friesland runt. In het buitenland worden de Nederlandse boeren gezien als “the canary in the coalmine”, vandaar dat Bethan een aantal dagen in Nederland rondreist en met Nederlandse boeren spreekt over de situatie waarin zij zich bevinden door het beleid dat de regering nu uitrolt.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 352 times, 1 visits today)
One thought on ““Canadians, Heed warning Dutch Farmers” – Bethan Nodwell en Nynke Koopmans
  1. Boeren, stop met het steunen van lientje van der plas. Ze staat daar niet voor jullie evenals sjakie van der tak en de rest van die leugenaars. Dat jullie zijn gaan praten over dit stikstofprobleem wat overigens niet bestaat hadden jullie natuurlijk nooit moeten doen. Hier hebben jullie erkend dat er een probleem zou zijn en dat was behoorlijk stom. Geeft niet, ‘ problemen zijn er om opgelost te worden’ dus ik zou zeggen, geef steun aan Nynke Koopmans met haar boerderij zodat zij het echte werk kan gaan doen en dat is jullie uit de stront halen waar jullie jezelf in hebben gewerkt door met die acteurs uit Den haag te gaan praten. Trap niet in lientje met haar bbb, want zei hoort ook bij die club. Ook de rest van deze fake-regering gaat hem niet worden. Nynke is een slimme vrouw waar ik zeker van weet dat zij deze klus aankan met de nodige steun van nog een paar goede en slimme andere mensen en zij gaat zeker nog groeien. Ik hoop dat zij een eerlijke kans van jullie krijgt.
    Groeten en sterkte van een watervogel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *