Overige

College over Gezondheid: het ideale Ministerie van Volksgezondheid. Hoe ziet dat eruit?

Volksgezondheid is het een-na-grootste budget van Nederland. Maar waarom zijn dan meer dan de helft van de Nederlanders chronisch ziek? Met een dergelijk budget zou je toch meer resultaten in termen van ‘gezonde mensen’ mogen verwachten?

Deze video zet uiteen wat de problemen zijn in de huidige ‘gezondheidscultuur’ die meer gericht is op symptoombestrijding, het slijten van medicijnen, en het spekken van de grote farmacie. Dit is ondertussen al wel bekend. Maar waar zouden we ons dan op moeten richten? Daar gaan we dieper op in in dit college.

We hopen dat dit college iedereen een beeld geeft van wat er veranderd zou moeten worden, en handvatten geeft in de vorm van ideeën waarmee gewerkt kan worden.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 626 times, 1 visits today)
5 thoughts on “College over Gezondheid: het ideale Ministerie van Volksgezondheid. Hoe ziet dat eruit?
 1. En belanden we met de hele wereld hier De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  En waar willen we heen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.
  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

  https://grootbesselink.nl/inspiratie/watermantijdperk/

  Onsterfelijke geest voorbij tijd en ruimte.
  In dit tijdperk zouden we het dominante gedachtengoed van de reguliere moderne wetenschap overstijgen en beseffen dat het bewustzijn een fundamenteel en duurzaam element is in de kosmos, en dat ons eigen bewustzijn een intrinsiek onderdeel hiervan is.
  Het tijdperk van bewuste onsterfelijkheid zou onze relatie met elkaar en met de natuur volkomen veranderen. We zouden geen heiligen of engelen worden, maar we zouden EINDELIJK EVOLUEREN tot wezens die BEWUST weten dat ze een ONSTERFELIJKE GEEST bezitten. 
  We zouden geschiedenis overstijgen voor de reeds eerdere gebeurtenissen die we wederom meemaken.
  ‘We leven maar 1 keer’.
  We zouden met meer verantwoordelijkheid ons leven leiden, we zouden zorgen voor het welzijn van anderen mensen en voor ons levende ondersteunende milieu. We zouden weten dat wanneer ons lichaam sterft, we deze wereld niet verlaten, maar alleen doorgaan naar een andere fase van ons bestaan. 
  Voorbij tijd en ruimte.
  Vervolgens worden we gedwongen om de nooit bewezen hypothese dat de hersenen de geest reproduceren, te herzien. Is There Life after Death? Real scientists are open to study anything without dogmatism. This is serious research. I am so glad he is studying this phenomenon because it is so very important! There truly is Life after Life! I’m really proud of you if you wil release your old karma’s from past lives to make this world a better place. https://youtu.be/0AtTM9hgCDw

  In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme. 
  Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn. 
  Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen.
  Door te bewijzen dat bewustzijn aan de basis ligt van de kosmos en bovendien onsterfelijk is in de diepere, niet gematerialiseerde sfeer, laten Laszlo en Peake zien dat het doel van het bewustzijn is om zich te manifesteren in levende wezens om op deze wijze voortdurend te evolueren.
  Health is processing old emotions for everyone to be able to express and process yourself on a deeper level.
  All I Ask Of You https://youtu.be/Phzc_ZNBI68
  https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

 2. De farma begon hier en heeft dezelfde doelstelling als nu en was de natuur namaken met patenten en gaat meer dan honderd jaar terug en herhaal je geschiedenis. Het plan van de industrie.

  Het over het genezen dan wel voorkomen gaat, blijft het daar niet bij. 

  Dr. Matthias Rath werkte als arts en onderzoeker aan de universiteitskliniek van Hamburg en bij het Duitse hartcentrum in Berlijn. Zijn onderzoek richtte zich vooral op de oorzaken van hart- en vaatziekten. Wel zo hartelijk en komt dan ook vanuit het hart.

  Global economic interests.
  http://www.profit-over-life.org/about/documents.html

  This is difficult content to have to listen through, but also every important. Thank you for taking on this issue. When that day comes, I hope there are enough of us to take a stand against what the elitist class is trying to do to the rest of us.

  I’m already up to date with the progression of their agenda, but I’m happy you’re all over it and spreading the info…thank you 🙂!

  And starting here more then 100 years ago with the same target as now and is history repeating from the same industries. Dankeschön für die Informationen. Mögen sie sich verbreiten und Früchte tragen. Es wird höchste Zeit für Gerechtigkeit. Ein herzliches Dankeschön, so etwas kann weg, wird Zeit das aufgeräumt wird und eine neue Zeit kommt.
  https://youtu.be/gORv-DJaI4o

  En belanden we hier https://stopworldcontrol.com/proof/?inf_contact_key=b90618be4b7a377a2c4862cb3f6b62b416358d5485884e2f31e6019a0d26c8b0 en is history repeating en komt van de oude aardse energie die tot 2009 duurde met de navolgende ingrediënten Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

 3. Yoga was gericht op het voorkomen van ziektes en leer je kennis over het lichaam en al zijn functies wat meer bewustzijn met zich meebrengt.
  Deze geschiedenis wordt door de Engelsen meer dan 2 eeuwen onderdrukt en waren jaloers op de kennis die zij hadden en heeft nog steeds zijn effect heden ten dagen in de verhoudingen van India met Engeland en heeft Engeland destijds veel weggehaald bij hen tenminste van zichzelf. History of Yoga

  History of Yoga, the Path of my Ancestors is a 6000 year journey into origin, evolution & development of yoga. The story explores the elements of Yoga in Harappa Civilization, Veda, Jainism, Buddhism, Sufism, Hath-Yogic practices of medieval times & other peripheral doctrines.

  The film ends in 19th century where modern science acknowledges the potential of yoga in a new light.

  Wow😍sooo much information on our bloodline.. This is the lineage..Our forefathers still inspiring us from eternity. 🙏🏻humble pranams for the work❤️

  Excellent documentary on the history of yoga, thank you so much for sharing this! Namaste

  Thank you for this beautiful journey. I am a yoga teacher and have studied a lot of this in bits and pieces but to watch this documentary has given it a far more deeper meaning. I think everyone should watch this. I think Yoga is India’s greatest gift to the world🙏

  https://youtu.be/JoRwXMLsVis

 4. 5G is niet oké. Het domste idee ooit in de geschiedenis

  zet de feiten op een rij:

  Het nieuwe 5G werd gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Nu -in coronatijd- komt het vooral van pas voor contact tracing en crowd control want je toch hem maar eens kwijt raken….terwijl Wij zijn niet uw kinderen. Wij zijn de zonen en de dochters van het verlangen van het leven naar zichzelf.
  Ze komen niet van u, maar ze zijn ook niet van u. 

  Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Je koelkast praat met je energiemaatschappij.
  AI bestuurt je auto. Mens en machine smelten samen.
  Het klinkt als een sprookje, maar niet zonder donkere kanten.

  In werkelijkheid resulteert dit 5G-netwerk in meer antennes, dichter bij huis, met hogere frequenties, meer en intensere straling, hoger energieverbruik, meer schade aan mens & mileu en een Big Brother die overal meekijkt en luistert.

  “Het plaatsen van tientallen miljoenen 5G-antennes zonder een enkele biologische veiligheidstest moet wel het domste idee zijn dat iemand ooit in de geschiedenis van de wereld heeft gehad.”

  Waarom = Research is showing that being exposed to this frequency is absolutely integral to us. It controls our mental and physical health, it synchronises our circadian rhythms, and it aids our immune system and improves our sense of wellbeing. 

  Not only are we surrounded by natural frequencies, our bodies are filled with them too. Our cells communicate using electro magnetic frequencies. Our brain emits a constant stream of frequencies and our DNA delivers instructions, using frequency waves.

  Without them we couldn’t exist for more than a second.

  This delicate balance has taken billions of years to perfect.
  But over the last 25 years the harmony has been disturbed, and disturbed dramatically. https://youtu.be/MQ7YUbnxsyg
      
  Prof. Dr. Martin Pall

  Wat zijn de doelen? Ziet u hier….
  Zowel Klaus Schwab als zijn topadviseur Harari bevestigen dat gen therapie de mensen daadwerkelijk verandert en vergaand beïnvloedbaar maakt en is onderdeel van het plan wereldwijd.

  En wat wil onze overheid: Waar men op zinspeelt ziet u hier. https://youtu.be/w4wDDcH9r3M

  En waar we werkelijk naar terug willen is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.

  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F

  https://5gisnietoke.nl

 5. En belanden we hier met de hele wereld: Schumann resonantie 2022: Great Awakening, het bewustzijn neemt toe
  De vooravond van een grote evolutionaire sprong. De onderlinge verwevenheid tussen het aardmagnetisch veld en het menselijk bewustzijn lijkt een soort Great Awakening te veroorzaken. De aanzet hiervoor werd in 2021 al gegeven, maar zal zich voortzetten in 2022. Een hogere frequentie lijkt een-op-een te betekenen dat we een hoger bewustzijn bereiken.
  De tijden veranderen en de toenemende politieke, sociale, economische en persoonlijke spanningen lijken een climax te bereiken. Wanneer je om je heen kijkt lijkt dce mensheid te ontwaken en zich klaar te maken voor een spirituele trancendentie. Leven wij in een tijd waarin de mens een spirituele ommezwaai maakt? De verhogingen in frequentie creëren toenames in bewustzijn, en een toename van ons bewustzijn betekent dat we meer gamma hersengolven aanmaken. Gamma hersengolven, die wel twee keer zo hoog kunnen zijn als hersengolven met een hoge bèta, vertegenwoordigen een opgewonden toestand in de hersenen. Ze creëren een staat van superbewustzijn en stellen ons in staat om lief te hebben en te mededogen.Terwijl de aarde en haar bevolking een metamorfose doormaken, lijkt het oude systeem langzaam af te brokkelen en plaats te maken voor een nieuwe samenleving, een samenleving waarin gelijkheid, liefde en mededogen de dienst uitmaken. De toename van de frequentie in de Schumann resonantie betekent wellicht dat wij deel uitmaken van een grote switch en misschien staan we aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong. https://www.wetvanhartcoherentie.nl/schumann-resonantie-invloed-hersengolven-gedrag/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *