Compleetdenkers

Compleetdenkers – Gideon van Meijeren (complete uitzending)

Vandaag brengen we jullie opnieuw een speciale aflevering met een buitengewone man uit Nederland, met name Gideon van Meijeren, politicus in de Tweede Kamer namens Forum voor Democratie. Hij is ontegensprekelijk een enorm dappere politicus die oprecht naar waarheid zoekt én er over spreekt. Rechtuit, vrank en vrij, en steeds goed onderbouwd. Hierdoor wordt hij in Nederland soms als controversieel aanzien. Wij maakten echter graag de trip naar Den Haag om te spreken over de onderwerpen waar hij zich de laatste jaren in vastbeet. Veel kijkplezier.

Op onze website vindt u ook manieren om ons te steunen. Bekijk dit ook even want we hebben jullie steun echt nodig om goede content te blijven maken. Helaas is er een camera gesneuveld tijdens een recente opname en deze zouden we graag zo spoedig mogelijk vervangen.

Bron: www.compleetdenkers.be

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.126 times, 1 visits today)